Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
že več kot 4 leta in se še ni prijelo.
imam ponavadi nekje od 24. do 26. v mesecu. Prejšnji mesec sem jo imela 25. in po izračunu menkola, bi jo morala dobiti nekje 27. ta mesec. Ampak M ni od nikoder. Nimam kakih posebnih znakov niti, da bi bila noseča, niti da se bo najavila M. Malo me vsake tolk časa križ boli, tako kot pred M, ampak ni nič v primerjavi s takrat ko jo dobim, malo me bolijo bradavico in malo mi je slabo, kar pa je najbrž bolj psihično. 
.
Ko sem pričakovala uliv - ker drugi dan mi pa že konkretno teče - ni bilo niti kaplje. In sem komajda preživela do ponedeljka, ko sem mojega že zjutraj nagnala v lekarno, ko so jo komaj odpirali. In glej ga šment! Test je bil POZ. - tista druga črtica je bila res komajda vidna, ampak je pa bila!
Tukaj mi kaže, da bi naj test pokazal POZ. med 25.3 in 1.4., tako da imaš še čas do pon. - če je še do pon. ne bo, imaš še nekaj upanja... delaj takrat test še 1x.
zate, ker te dobro razumem kako se počutiš in kaj prestajaš. Danes bo mogoče še tako hudo, potem pa ponovno zberemo ves pogum in voljo, da gremo naprej.