Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
se ni prikazala, BT je povišana. Imam pa od četrtaka nek izcedek, ki ga opazim, ko se obrišem z WC papirjem, pa ne vedno. V četrtek je bil roza barve. Včeraj svetlo rjev, opazila sem ga malo včeraj popoldan. Potem pa se je pojavil spet šele danes popoldan v oker OZ. temno rumeni barvi. Morda gre za vgnezditveno krvavitev, ali pa samo napoveduje

. Sem imela prejšnji mesec tudi jaz neke čudne izcedke en teden preden se je prikazala
. Jaz nimam nobene, pa sem zelo občutljive sorte. Paziti moraš edino, da greš zdrava na HSG (zato daš kri do 3 dni pred posegom) in da se po posegu teden dni ne kopaš v bazenu, morju in da nimaš SO. To pa zato, da ne pride do vnetja. Jaz mislim, da te nič ne stane če greš. V najslabšem primeru boš morala spusti en ciklus. V najboljšem primeru boš pa noseča.
, čeprav imam zarastline. Če sem res
Moj se že boji, ko samo pogleda bolnico.
.