Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Smo probali že 100 in 1 zadevo pa ne pali nič. Rabi dva požirka pa konec.
. Dokler nisem ponovno zanosila in se je posledično sam (pri 9 mesecih) odstavil. Sedaj poje normalno obroke čez dan (5 ali 6 obrokov GH), ponoči pa se večinoma še vedno zbuja za flašo mleka (največkrat po 1x, včasih 2x ali celo nobenkrat) - ampak to se že da zdržat, s tem, da imam jaz zraven zdaj še dojenčico, ki gre več ali manj po bratobvih stopinjah
. Meni je v tolažbo le to, da hitro rastejo
in bo slejkoprej minilo.
zbuja ponoči in mormo kr zizat, duda nič ne pomaga, včasih mogoče pestvanje. Do 3m je spala že celo noč, pol se je pa kr začela zbujati ob 2-3 ponoči, pa ob 4-5 in nato ob 7. Pojemo že tudi sadno kašico, pa nič ne pomaga. Tud jst premišljujem da bi dala zadnji obrok adaptirano mleko ali pa mogoče rižolino, pa še remišljujem. Je pa res, da sem ji zadnje dni dal malo več čaja čez dan in opažam da spi že po 5 ur skupaj. Mogoče je to to. Če ti bo uspelo prosim javi, bom še jst pol poskusla.
... dude pri nas noče, ziza mu je vedno na voljo, spi pri nama, ko hoče, jaz pa sem spočita in zdrava. Sem pa jaz imela tudi že psiho čisto na koncu, potem sem pa (hvala nalin, seven in še parim ostalim...) s pomočjo drugih uporabnic RRja ugotovila, da mu itak nudim najboljše - to je moje mleko, bližino, zavetje in varnost. In dokler se bova lahko izključno dojila se bova, ko pa ne bo več šlo bomo pa posegali po drugih zadevah....