Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Porodnišnica Jesenice - JA ali NE ? Prosim za... 15.10.2004 12:32:14
|
|
|
|
Dadi
|
Kaj pa Kranj? So tudi ful prijazni, pa tolk lepo skrbijo za otročka in mamico. Je malo bližje Ljubljani, zato dajem predlog.
|
|
|
|
Porodnišnica Jesenice - JA ali NE ? Prosim za... 15.10.2004 12:37:30
|
|
|
|
Teda
|
Ker bo šlo za tretji CR, mi je ginekolog odsvetoval manjše porodnišnice (zaradi možnih zapletov), tako, da zaradi tega kranjska ne pride v poštev. :) dan še naprej!
|
|
|
|
Porodnišnica Jesenice - JA ali NE ? Prosim za... 15.10.2004 18:33:56
|
|
|
|
januška
|
Teda oj če resno razmišljaš o porodu drugje ne pa v lj. potem ti svetujem da se odpraviš en dan na jesenice dopoldan in poiščeš DR.Sredanoviča ki je šef oddelka pa mu poveš nekaj o tvoji nosečnosti in da bi rada rodila na jesenicah. to je moj predlog :bravo: :rozica: :metulj:
|
|
|
|
Porodnišnica Jesenice - JA ali NE ? Prosim za... 15.10.2004 20:32:28
|
|
|
|
Annny
|
V ponedeljek sem rodila na Jesenicah- lahko povem le vse najlepše. Izredno prijazne babice, zelo pa se je izkazal tudi dr. Tratnjek ('iztipal' mi je preostanek posteljice, ki je ostala v maternici, naredil par šivčkov- zelo prijazno in profesionalno..). ZELO ZELO sem zadovoljna. Rodila sem pa z EA- zelo priporočam...ker je neka gospa zraven mene rojevala naravno, dvomim, da bi sama zmogla kaj takega (če pogledam EA). Tudi moja cimra v porodnišnici je rodila naravno- bila je tako izčrpana, da je nekajkrat 'padla skup', boga punca. Tako da- JA, priporočam ti porod na Jesenicah z EA!!! Zakon!!! LP
|
|
|
|
Porodnišnica Jesenice - JA ali NE ? Prosim za... 16.10.2004 10:34:40
|
|
|
|
Pupica
|
Teda, kolikor berem forume, glede MB bolnišnice npr.so kritike na račun dojenčkom prijazna bolnica(izkušnje pa imajo da do mamic pa ne???) Jeseniška bol.je ravno tako prijazna novorojenčkom, kot tudi do mamic.Vsaj moja izkušnja je taka(ki jo lahko prebereš tukajle http://www.ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?pogled=2&id=17236&msg=128720&idk=86 ) Jaz ti VSEKAKOR PREDLAGAM JESNIŠKO + EA (absolutno zakon)Jaz kljub neprespani noči, nisem bila nič utrujena(no ne vem ali pa mi je :roza::duda::roza: dala tako moč) Lep porod ti želim v vsakem primeru! :muca:
|
|
|
|
Porodnišnica Jesenice - JA ali NE ? Prosim za... 17.10.2004 10:33:57
|
|
|
|
Iren@
|
Tudi jaz navijam za jeseniško. Glede naravnega poroda, meni se ni zdel grozen in strašen in tudi po njem se lahko opomoreš v enem dnevu. Čeprav se strinjam, le zakaj ne bi izkoristile e.a., in čeprav, sem v tej nosečnosti tudi jaz že slišala predavanje o e.a..
|
|
|
|
Porodnišnica Jesenice - JA ali NE ? Prosim za... 17.10.2004 18:08:40
|
|
|
|
Annny
|
Društvenica, glede naravnega poroda imaš prav. Ampak če vidiš kaj takega v živo, sploh pa, če se ženska muči (tako kot sem videla jaz iz svoje porodne postelje skozi odprta vrata v sosednjo porodno) in kriči in se zvija, kot bi umirala...mene je zelo prestrašilo. Ker pa sem se sama dogovorila za EA, sem šla v porodnišnico skoraj popolnoma neobremenjeno (nisem trepetala pred bolečinami..). Bila sem namreč prepričana, da ne bo bolelo- IN RES NI:) Potek poroda je odvisen tudi od psihičnega stanja...- če veš, da obstaja možnost, da bolečin ne bo, je veliko lažje čakati na srečni dogodek...
|
|
|
|
Porodnišnica Jesenice - JA ali NE ? Prosim za... 18.11.2004 15:06:55
|
|
|
|
Majabo
|
Zanimivo je kako imajo G o tem različna mnenja, moja je absolutbo proti EA, pa tut sicer Kranjska porodnišnica ni naklonjena temu....moja ex G iz Lj pa pravi 'ja jasno za EA, saj nismo v 18. stoletju' hmmm:zmeden:
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiVIDEO: Rast ploda od tedna do tednaVsak teden nosečnosti je nekaj posebnega. Poglejte si fantastičen video, ki prikazuje razvoj otroka v trebuščku od oploj...
Zadnje s foruma
Druga nosečnostпеперутка16Koliko časa po prvi nosečnosti in carskem rezu delati na drugi nosečnosti?6 mesecev je zadostna doba. (
8%)

Približno 9 mesecev kasneje. (
8%)

Najmanj eno leto. (
38%)

Več kot eno leto. (
46%)
Število vseh glasov: 13Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!