Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Delovni čas ambulante v MB 8.5.2007 7:17:41
|
|
|
|
Sulfinija
|
Monikap,če jaz dobim danes stop injekcijo potem sem v četrtek v MB na punkciji,vse šanse imava,da boma skupaj v sobi.Drži mi pesti kot jaz zate bom pa kaj se javi na zs. LP Mojca
< Sporočilo je popravil mojca9000 -- 8.5.2007 7:18:19 >
|
|
RE: Delovni čas ambulante v MB 8.5.2007 13:42:41
|
|
|
|
Sulfinija
|
Monikap javi mi kdaj imaš v četrtek hsg v MB,kajti jaz imam punklcijo v četrtek mogoče boma pa vseeno skupaj ležali ali da se vsaj malo najdema in tam kaj počvekavi. LP Mojca
|
|
RE: Delovni čas ambulante v MB 8.5.2007 21:19:57
|
|
|
|
monikap
|
Mojca sem ti poslala zs poglej.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKakšne so vaše možnosti, da rodite dvojčka?Da bi natančno ugotovili, kateri geni povečujejo možnosti, da bo bodoča mati rodila dvojčka, so znanstveniki analizirali...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
kajenjetailorali kadite v nosečnosti?da (
28%)

ne (
72%)
Število vseh glasov: 337Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!