Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

ulila in bi imela mir, tako pa niti spati ne morem več. V torek 12 dan po et je bil moj Bhcg 89. Pri njej sem bila v torek.
Vidiš, kako sem huda... Nehi se žret! Pokliči danes Reša - saj ga itak morš, ker imaš + na testu in mu povej, pol naj ti pa svetuje. Verjetno te bo itak naroču, da se prideš pokazat, da vidi, kako se držite. Če je test plus, je plus. Krvavitve in izcedki so pa neki normalnega v nosečnosti. Sposodi si kako komedijo (brez dojenčkov in nosečnosti) in se probi malo odklopit.
, zdaj si pa taka
hvala punce. Sem se odločla, da bo res konec teh mojih mor. Zdejle pečem pico za moja dva lubčeka- mojga deca pa mojga hiperaktivnega psa pol bom šla pa (a lohk verjamete prvič letos!!!!) z mojim motorjem mal naookrog in na eno pivo v moj moto klub. Že od postopka naprej sem ratala tako asocialna, da ni za govorit. Bom tale vikend vse poravla in postala spet stara bejba
Ker punca - ti si noseča!
.