Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Ta mesec smo bili med O zelo pridni. O so očitne, zato vem kdaj nastopijo. Takoj po O sem dobila vnetje (precejšen sesirjen izcedek,srbečico...) in se začela takoj zdraviti s canesten svečkami in mazilom. Zdravljenje je potekalo 3 dni in po njem se mi več ni pojavil tak izcedek kot pri vnetju in tudi ne srbenje. Se pravi naj bi bilo uspešno
. Me pa 3 dni po zadnji canesten tableti in 8 dni po O) kar fajn špikajo jajčniki. Stalno čutim v njih pritisk in špikanje, občasno tudi špikanje v maternici. Izcedek je še vedno mal bolj gost in bež, vendar ga ni veliko (samo zjutraj), ne smrdi, ne srbi. Običajno nimam takih špikanj pred
, ki je pa itak ne bo še vsaj en teden. 
! Po opisanem bi rekla,da se po vsej verjetnosti nisi pozdravila,ker izcedka naj ne bi smela imeti,pa tudi srbečice ne! Priporočam ti,da ponoviš terapijo ampak šele po M! Zdej ne bi bilo učinka takšnega,kot ga bo imelo kasneje!