|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vložena zelenjava, solata ipd.
29.5.2007 16:06:46   
solatja
da še tukaj vprašam:
včeraj sem namreč na uvajanju goste hrane odprla to temo in ni nobenega odgovora. Mogoče prehitevam? mislim, da bi mi vi znali pomagati, glede na to, da sem si s tisto temo o zeleni solati že naredla lušte user posted image

evo:
moja  (skoraj 11m) prav rada je tole gosto hrano, mesek in krompirček, rižek ipd. za zajtrk ima najrajši kruh in sir (marmeda je pozabljena ) al pa kak namaz, skratka prav pridna je. ampak včasih, ko imamo za kosilo samo meso in kak riž, pa zraven solato, mi je pa prav hudo, ker je samo "suho". sicer ji takrat dajem več za pit, ampak kako je s tem? že lahko počasi dajem svežo zelenjavo, kako olivo ali košček kisle kumarice?? kaj pa sveža paprika?? paradižnik smo tudi že poskusili (v omaki bolognese al pa v rižotki) in ni bilo nobenih reakcij, ampak na svežega bo še malo počakala.  kaj pa rukola?

prosim za nasvet!!

_____________________________

na roditeljskem sestanku: "kaj ste pripravljeni narediti za svoje otroke?"
starši: "vse!"
predavatelj: "in kaj bodo potem oni počeli?"
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vložena zelenjava, solata ipd.
29.5.2007 16:32:08   
dskubin
jaz bi ji dala, če le hoče. Našemu bi pojedel kislih kumarc kar jih vidi. Večina otrok sicer zelenjave ne mara, a so izjeme - v jaslih smo dali vsem otrokom tudi zelenjavo na krožničke, čeprav smo vedeli, da ne jejo - mogoče bi jih enkrat le zamikalo - no imeli smo punčko, ki je pojedla solato iz vseh 12ih krožnikov user posted image

(odgovor članu solatja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: vložena zelenjava, solata ipd.
29.5.2007 16:38:41   
Anuška79
Naš je začel z rdečo peso - še danes na koncu popije sok, ki ostane v skledi. Je pa na začetku samo lizal solato - mu je bil tok všeč slano-kisel okus. 

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: vložena zelenjava, solata ipd.
29.5.2007 19:10:36   
Jančika_
Ja, ti ji kar daj, zakaj pa ne. Moj Vasja nekaj časa ni jedel skoraj nič drugega kot rdečo peso, kisle kumarice in olive, pa surovo paprikouser posted image . Kajetan pa tudi že veselo maže peso&co.!

(odgovor članu solatja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Kaj storiti, ko je otrok frustriran?
Konflikti in frustracije so neizogiben del medčloveških odnosov, še posebej, ko nas več ljudi živi tako zelo blizu kot v...
BLOG: Ljubki kaos velike družine
Preden sem postala mama, sem v mislih vedno imela dva otroka, hišo in psa. No, plani so šli "po svoje".




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?