|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   baby riž-spanje
12.6.2007 18:36:16   
ELA06
Ela je stara 6m, in sedaj dober teden papca GH. Sva na 1 obroku, dajem ji pa krompirček v kombinaciji z korenčkom, blitvo ali cvetačo. Meni se zdi, da ona že ful poje, koliko časa je potem sita težko rečem, ker je tam po ene 2,5h moram spet dojit.  Ali je samo žejna (čaja po flaši ne pije, zato ji dam po žlički pa še tega ful malo) ali je tudi lačna, ne vem.
Zanima me če zvečer dajete kak baby riž in če potem bolje oz. dlje spijo? Ponoči se dojimo še 2-3X.

lp

_____________________________

http://ela1.moj-album.com
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: baby riž-spanje
12.6.2007 19:33:31   
flower power
naš žiga je star 6,5 mesecev in že ful poje. poskusili smo že krompir, korenček, cvetačo, špinačo, žgance, meso in je zelo priden jedec. za kosilo mu dam npr. špinačo in pire in kar dosti poje in je potem sit približno 5 ur. čaja ali prekuhane vode po flaški spije kar dosti, sploh zdaj ko so vroči dnevi. zvečer pa mu dam v mleko rižolino ali pa medolino. ponoči se 1x zbudi, popije mleko in je mir do 8h. dojiva se ne več in smo na novalacu.

(odgovor članu ELA06)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: baby riž-spanje
12.6.2007 20:02:40   
spelaz
Tudi mi pri skoraj 7. mesecih jemo veliko (2 do 3 obroka GH dnevno); zvečer pa ji dam 2 dcl gresa po flaški in čez noč nič ne je.

(odgovor članu flower power)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: baby riž-spanje
12.6.2007 20:46:32   
Naja30
Naša pri skoraj 6,5m je 2-3 obroke. Rižolino ne pomaga, da bi ponoči kaj več spala. Nasprotno, zdaj ko zobki ven zbijajo, rabi še več cartanja in se še večkrat zbudi. Tudi pred tem rižolino ni pomagal pri spanju.

(odgovor članu spelaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: baby riž-spanje
12.6.2007 20:56:16   
rainbow
Morda počasi uvedeta še drugi obrok, naj bo sadni. jabolko in banana ti je najbolj simpl. To lahko ima za dopoldansko malico, zelenjavni pa za kosilo.

Zagotovo lahko tudi popoldan počasi kaj daš (uvedeš vedno dopoldan);

Po mojih izkušnjah jedenje goste hrane ni bilo povezano z nočnim zbujanjem, žal.

ps
se mi zdi, da če zdrži 2,5 uri, je kar v redu. v teh vročih dneh pa je zagotovo žejna in tvoje mleko je najbolje tudi za žejouser posted image

_____________________________

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: baby riž-spanje
14.6.2007 7:14:53   
frufru
Ela06, zvečer si spumpaj malo mleka in zmešaj z rižolinotom, pol pa naj še ziza.Pri nas je v treh dneh zaleglo  Jaz sem začela z 30ml, pol pa vsak dan stopnjevala za 10ml. Tako, da zdaj zvečer poje 100ml rižolinota po žlici (bolj gost) pol pa sprazni še eno zizilandijo in se ponoči zbuja samo še 1x (8-3.30, 6.30-7.30)

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kako otroku izberemo priimek?
Priimek otroka morata starša izbrati sporazumno in ga najkasneje v 30-tih dneh po rojstvu prijaviti na katerikoli upravn...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?