Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Uz kolkov pri novorojenčku 21.6.2007 13:30:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Vem za Brežice in Ljubljano, da delajo UZ.
|
|
|
|
|
RE: Uz kolkov pri novorojenčku 21.6.2007 13:30:55
|
|
|
|
N _ B
|
Kranj
|
|
|
|
|
RE: Uz kolkov pri novorojenčku 21.6.2007 13:39:17
|
|
|
|
skuštrana
|
Kaj pa Postojna?
|
|
|
RE: Uz kolkov pri novorojenčku 21.6.2007 15:00:47
|
|
|
|
Maleal
|
Mariborska
|
|
|
RE: Uz kolkov pri novorojenčku 21.6.2007 17:36:05
|
|
|
|
solatja
|
Postojna dela uz kolkov ob rojstvu. lahko pa neseš svojega otroka tudi k pediatru, ki ga bo obiskovala oz. tja, kjer ji bodo kasneje delali uz (tisti pregled). pokliči v zd in se pozanimaj... v tej vročini je res tečno povijat... če pa je treba, pač boš, ne glede na zunanje temperature, kot smo mi
|
|
|
RE: Uz kolkov pri novorojenčku 22.6.2007 9:42:12
|
|
|
|
nena82
|
Če je izvid kolkov 1A, ni potrebe širokega povijanja. Drugače kolikor vem, morajo ob odpustu novorojenčka pregledat tudi pediatri in pregleda tudi kolke.
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiVIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Dotikanje med nogami.
пеперутка16
Moj triinpolletnik se nenehno dotika svojega lulija in noče nehati. Poskusila sem ga na različne načine odvrniti, vendar ne deluje. Rada bi, če bi mi kdo, ki je imel podobno situacijo, napisal, kako jo je rešil. Hvala.