|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: prestavitev menstruacije 12.7.2007 16:10:22
|
|
|
|
soncece24
|
Ne prej nehat, ampak ko boš s to tablico, ki jo zdaj ješ gotova, kr začni z naslednjo. Potem je sigurno ne boš imela na morju, pa še zaščitena boš.
|
|
|
RE: prestavitev menstruacije 12.7.2007 16:14:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja men so rekl,da nehaš lahko prej,naprej ne semš jest,da ni dober.A naj kr G pokličem al kako?Ker bom ravno mela na morju pa to 7 dni.
|
|
|
|
|
RE: prestavitev menstruacije 12.7.2007 16:20:19
|
|
|
|
majci23
|
anonimna! Jaz sem tudi prej jemala femoden. za prestavitev moraš jest naslednjo tablico in sicer toliko tablet za kolikor dni želiš prestavit M. Če hočeš prestavit za npr. 4 dni poješ 4 tablete več iz novega zavojčka. jaz ne vem, če lahko prej nehaš. jaz sem vedno nadaljevala s tablico.
|
|
|
|
|
RE: prestavitev menstruacije 12.7.2007 16:38:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Ok.Hvala lepa,pol pa naredim 7 dnevni premor,pa tisto tablico naprej jem,al kako?A morem novo?Nikoli še nisem prestavlala.
|
|
|
|
|
RE: prestavitev menstruacije 12.7.2007 16:45:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Poglej. Jemlješ tekočo tablico, potem kar začneš dalje novo, kolikor želiš pač prestaviti . Ko jemlješ iz nove tablice, pojej kar za en teden, bo še najmanj kompliciranja. In dobiš isti dan , sam en teden kasneje. Simpl k pasulj.
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiMotnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Kdaj ste začeli z uvajanjem GH?pred 4. mesecem (
16%)

med 4. in 5. mesecem (
28%)

med 5. in 6. mesecem (
29%)

po 6. mesecu (
27%)
Število vseh glasov: 313Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!