Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Moja znanka je pred časom (dobro leto) imela ss, in sedaj nikakor ne more zanositi . Trenutno je na robu obupa. Porajajo se ji tudi dvomi, da so jo kaj zapacali, ko so jo čistili.
ful navdušena in ga je nenehno prihajala obiskovat, itd, sedaj pa ju je malce dala kar na stranski tir. Mislim, da je eden od vzrokov ravno to, da ne more zanositi. 
Kar na jok mi gre, ko tole berem.Upam, da nam bo ospelo. Vsem nam...............
). Meni je dosti lažje odkar pišem na tem forumu. Ko se ti to zgodi, ti sicer govorijo "nisi edina, sej boš tud ti mela dojenčka, ne sekiraj se", ampak to ti takrat nič ne pomaga. Tu pa se pogovarjaš z ženskami, ki so same dale skoz že marsikaj, celo veliko hujše stvari in vidiš, da se z voljo veliko doseže. Znajo te razumet in sočustvovat s tabo, ko potrebuješ toplo besedo jo tu dobiš in ko prebereš post mamice, ki je po veliko letih končno dočakala štručko, se ti dobesedno lahko ulijejo solze sreče.