|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pečena rdeča paprika
5.9.2007 11:16:42   
BLAŽIKA
Mene pa zanima na koliko stopinj pečete rdečo dolgo Rog  papriko? Zanima me tudi tista mešanica z kisom in vodo, kakšno naj bo razmerje in kaj še se vse da noter. Sicer sem papriko pekla že pred leti tako da postopek poznam , le recept za to mešanico kisa sem izgubila.user posted image



_____________________________

Moja punčka je moja največja sreča.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pečena rdeča paprika
5.9.2007 11:21:36   
Valentina
ne vem, o kakšni mešanci ti to...verejtno jih bi rada dala v kozarce user posted image
Tega ti ne bi vedla povedat. Lahko ti pa povem, da jih jaz enostavno "spečem" v pečici ( v pleh dam še kak dcl vode), jih olupim in počakam, da se ohladijo. Ohlajene dam v vrečko, zavarim in vržem u skrinjo. Pakiram pa po 2 kom skupaj, ker to jem potem sama pa še itr se odtajajo.

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Pečena rdeča paprika
5.9.2007 14:56:29   
BLAŽIKA
Ja za v kozarce vlagat me zanima. 

_____________________________

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu Valentina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Pečena rdeča paprika
7.9.2007 9:57:53   
jade1
http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=7167
Jaz sem jo delala takole. Odlična je.

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Pečena rdeča paprika
7.9.2007 11:28:23   
Tajduška
Mene pa zanima ali jo lahko najprej očistim (semena ) in potem opečem???

(odgovor članu jade1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Pečena rdeča paprika
7.9.2007 16:28:41   
mikina
Jaz dam 1 1/2 dcl olja in 1 1/2 dcl kisa, sol in obvezno strt česen (več ga je boljše je ), bilo bi ga naj 4 čajne žličke. Papriko najprej očistim nato dam pečt. Ko je pečena jo olupim in dam v mešanico, da zavre in nadevan v stekleničke. naredila sem jo kar nekaj in že veselo zmanjkuje.

(odgovor članu Tajduška)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





3 odlične jedi za doječo mamico
Za mamice, ki dojijo velja, da to kar same pojedo, poje tudi njihov dojenček. V želji, da dojenček ne bi imel težav s pr...
6 osnovnih napotkov za hranjenje z žličko
Za lažji začetek hranjenja z žličko smo vam pripravili nekaj osnovnih, praktičnih napotkov za uvajanje.




koronavirus
Lelly28 RR

Ali ste zaradi koronavirusa kaj bolj drastično spremenili življenje (zaloga živil, manj obiskov , otroke ste pustili doma, izogibate se prostorom z veliko ljudmi)?

da (81%)

ne (19%)


Število vseh glasov: 16

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!