|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vprašanje
14.9.2007 18:19:46   
Anonimen
Ne vem kam to vprašanje spada. Imam en problem. Tako je. Stara sem 22 let in že 2x sem bila na brisu in nikoli ni dober. Vedno ko pridem h ginekologinji imam vnetje nožnice, materničnega vratu se pravi kako daleč vidi je vse vneto. In vedno mi da kreme, teblete in se konča ampak se hitro ponovi. Zadnje čase imam težave z nožnico. Peče pa srbi me. Ko grem na WC je grozno, spolnih odnosov pa včasih ne morem imeti ker me tako peče, srbi in ful moti se ne morem sprostit. Tudi partner je že po penisu dobil rdeče pikice ki so ga srbele. Ginekologinja mi je rekla da je dobil od mene in mi dala kremo in to je to. Zdaj pa me zanima če katera ve kaj je temu vzrok. Kaj naj počnem da tega ne bo več? In skrbi me da zaradi vnetja maternice ne bi mogla zanositi. Dajte povejte mi kaj naj počnem.
Hvala.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vprašanje
14.9.2007 20:23:49   
smrka
Ce mas pogosto bakterije, sem slisala da si nekatere dajo na vlozek mal jogurta ki vsebuje neke bakterije.. nemorem se spomnit imena jogurta. Lahko probas, ker bakterija bakterijo ubije. Drugo ti neznam svetovat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: vprašanje
14.9.2007 20:29:10   
*viva*
Še vedno ti bo najboljše znal svetovati ginekolog.

Lahko ti edino povem,da ko sem jaz mela podobne težave,ki se mi ponavljajo, sem delala kamilične kopeli, včasih kaki jogurt in pa mazilo iz čajevca sem uporabljala. Ful priporočam,če poznaš koga ki ma možnost nakupa just kozmetike,ker mi je to res pomagalo. Je pa tak,da neki vzrok mora bit.
Poskusita ga najti z ginekologom,ker to je res nadležno. Če pa imaš občutek,da ti predpisana terapija ne pomaga pa bi jaz na tvojem mestu poiskala še drugo mnenje.
Ko se pa stanje popravi pa ti priporočam multi gyn gel,da boš vnetje sproti preprečevala. Upam,da boš čim hitreje našla pravo pot k prenehanju težav.

Aja, pa meni je ginekologinja v času vnetja strogo odsvetovala spolne odnose, tudi zaradi tega,ker se preko partnerja vedno znova potem okužiš,če se on ne zdravi isto kot ti,tudi če on nima težav.


Dosti sreče!

LP


_____________________________

Only the hardest things makes us stronger...let's fight!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: vprašanje
14.9.2007 20:37:19   
Tanik
jaz sem imela tudi take težave in sem vmes kar zamenjala ginekologa, ker so mi skoz dajali daktarin ali canesten.potem pa me je nova ginek. zrihtala, ene tablete zame in za partnerja pa spirala me je z nečim in še enkrat ene tablete.zdaj pa je na srečo v redu. bodi vztrajna pri ginek. in povej da ti te kreme ne pomagajo naj najde drugo rešitev. tablete so ene ko vzameš eno na en do dva tedna in majo ful stranske učinke, neke močne.

upam da boš rešila user posted image

_____________________________

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: vprašanje
14.9.2007 21:31:10   
Anonimen
zdaj imam namreč spet te težave in zdaj probam z jogurtom. Tampon dam v navaden jogurt in čez noč ga mam. Bom ginekologa menjala ker se to zdaj res predolog vleče in vedno canesten in teblete. Hvala vam za svetovanje.

Upam da bom to čim prej rešila.

(odgovor članu Tanik)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: vprašanje
14.9.2007 21:32:51   
Naja30
Jaz sem tudi zamenjala G, ko so se mi vnetja, sicer ne tako huda kot pri tebi, stalno ponavljala. Non stop mi je dajala neke kreme ala daktarin, pomagalo je za nekaj dni , potem pa jovo na novo. Ko sem šla h drugi G, mi je pa dala antibiotike in se je pozdravilo. To je bilo cca 5 let nazaj in do danes nisem imela večjih težav.



< Sporočilo je popravil Moyca RR -- 15.9.2007 8:55:00 >

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: vprašanje
14.9.2007 21:50:45   
Anonimen
Priporočam ti Diflucane one.
Tablete. Eno vzameš ti, eno pa partner. Mislim, da so na recept (če nočeš k svoji gin. naj ti recept napiše osebni zdravnik, mora pa napisat za tebe in partnerja), sicer pa vprašaj v lekarni. 
LP!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: vprašanje
14.9.2007 22:21:43   
sonce78
Poskusi še vaginalete Vagisan ali Floragyn, sicer so za ohranjanje zdrave nožnične sluznice, škoditi ne morejo. Dobiš pa jih v lekarni brez recepta.

Meni je težave povzročalo tudi sintetično spodnje perilo. Že kar nekaj časa uporabljam samo bombažno spodnje perilo in spolovilo si umivam le z vodo (priporočilo mojega ginekologa).

Med hudimi vnetji se pa raje vzdrži spolnih odnosov.

Držim pesti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: vprašanje
14.9.2007 22:36:55   
NENAJANI
Sem imela podobne težave. Eni dve leti, dokler si nisem veliko stvari prišla gor. Rešila sem jih pa takole:
*ne nosim več sintetičnega perila (majo luštne bombažne tangice tudi);
*med vnetji nisem nosila oprijetega perila in cot;
*zvesto sem se mazala z Canastenom, še najmanj tri dni po koncu vnetja;
*zamenjala sem milo za intimno nego (prej sem imela Laktacid(vatever), zdaj uporabljam Bionsen)
*zamenjala sem kontracepcijske tabletke (prej Cilest-bojda zelo nasilne, sedaj imam pa Diane 35)
Upam, da sem ti kaj pomagalauser posted image


_____________________________

MATI RAZUME, ČESAR OTROK NE POVE.

judovski pregovor

(odgovor članu sonce78)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: vprašanje
15.9.2007 8:57:58   
Moyca_
IZVIRNO SPOROČILO: Naja3

Jaz sem tudi zamenjala G, ko so se mi vnetja, sicer ne tako huda kot pri tebi, stalno ponavljala. Non stop mi je dajala neke kreme ala daktarin, pomagalo je za nekaj dni , potem pa jovo na novo. Ko sem šla h drugi G, mi je pa dala antibiotike in se je pozdravilo. To je bilo cca 5 let nazaj in do danes nisem imela večjih težav.




enako pri meni

_____________________________

Lp, Mojca
*****************************************
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
*****************************************
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: vprašanje
15.9.2007 11:31:55   
Anonimen
Jaz sem tudi zaradi teh težav menjala G, je predpisal antibiotike in kremo zame in za partnerja, sva se zdravila oba in mislim da sva se morala vzdržati en cel ciklus. In sva pozdravila, pred tem pa sem tudi imela non stop vnetja, sploh ni več bilo ciklusa brez tega.
Problem je bil že tako hud, da je že vplival na najin odnos. Preden sva se spravila k user posted image je moral najprej preverit ali jaz sploh lahko ali nimam že spet tega user posted image vnetja. Je bila pa finta to, da je on bil samo porenašalec (ni pa nikoli zbolel) in ker je moja prvotna G vedno zdravila samo mene, je partner mene vedno znova okužil nazaj. Začaran krog.

(odgovor članu Moyca_)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: vprašanje
15.9.2007 17:43:33   
Anonimen
perilo vedno nosim samo bombažno, uporabljam intimno milo bionsen, tak da gremo v pon k novi g in obmo videli.
Hvala vam za nasvete.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Vaginalne okužbe je treba zdraviti
Najpogosteje vaginalne okužbe povzročajo glivice. Če okužb ne zdravimo, imajo lahko negativne posledice na plodnost in n...
Nosečniška zgodba: Zakomplicirano do konca
Po perfektni nuhalni svetlini se odločim, da grem še na zadnjo vožnjo z motorjem. Končala se je veliko prej, kot sem nač...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...
TOP ponudba počitnic za družine
Kam se boste odpravili letos poleti? Za vas smo zbrali nekaj TOP predlogov, kako ustvariti nepozabne spomine.




Vrtec.
пеперутка16

Hodi/jo vaš/i otrok/ci v vrtec? V kateri?