Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Telebajski - besedilo pesmice 16.9.2007 18:29:37
|
|
|
|
Jančika_
|
A je sploh kaj več besedila kot "Tinki Binki (in vsi ostali našteti po velikosti ali kako), Telebajski, Telebajski, žiiiiviiijoooo" ?
|
|
|
|
RE: Telebajski - besedilo pesmice 16.9.2007 18:30:38
|
|
|
|
Jančika_
|
Aja, ali pa sprašuješ za kakšno posebno pesmico, ne prav iz risanke? Na to se pa ne spoznam.
|
|
|
|
RE: Telebajski - besedilo pesmice 16.9.2007 18:48:03
|
|
|
|
blue sky
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR Aja, ali pa sprašuješ za kakšno posebno pesmico, ne prav iz risanke? Na to se pa ne spoznam. Ja, Jančika, pesmica je od Ptujskih 5. Malemu je ful všeč. Gre pa takole: Telebajski smo, veselo skačemo, lahkih nog naokrog. Tinki Binki, Po, Lili, Dipsi smo, prava druščina je to. Štirje telebajski smo prijatelji ... naprej pa ne znam . Bom morala pesmico potegniti z mule, da se bomo naučili cele.
|
|
|
|
RE: Telebajski - besedilo pesmice 16.9.2007 18:52:39
|
|
|
|
Bubamaraa
|
jaz ti jo lahk pošljem na mail.... da ti jo ni treba glih ulečt dol če hočeš... besedila pa nimam...
|
|
RE: Telebajski - besedilo pesmice 16.9.2007 18:59:47
|
|
|
|
blue sky
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 jaz ti jo lahk pošljem na mail.... da ti jo ni treba glih ulečt dol če hočeš... besedila pa nimam... Ja, super . Prosim, če mi jo pošlješ na: mojmojalen@gmail.com
|
|
|
|
RE: Telebajski - besedilo pesmice 16.9.2007 19:03:41
|
|
|
|
Bubamaraa
|
pošilja...
|
|
RE: Telebajski - besedilo pesmice 16.9.2007 19:14:32
|
|
|
|
blue sky
|
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.