|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Alergija na hrano?
6.12.2004 10:35:18   
M&P
Gledala sem že na forumu o alergijah, vendar bi rada vprašala še tukaj, če ima kakšna podobne izkušnje.
Moja mala je stara 5.5 mesecev in pred dobrim tednom sva začeli z gosto hrano. En teden sem ji dajala kuhan korenček, po enem tednu sem dodala malo krompirčka in po dveh dneh so se ji pojavile drobne pikice po hrbtu in trebuhu. S krompirčkom sem prenehala, ampak pikice ne izginejo.Malo očitno ne moti, ker je čist normala, ne joka. Ima mogoč kakšna izkušnjo s tem? Je to alergija na hrano? Kdaj naj bi alergija izginila, ko prenehaš jest določeno živilo? S čim naj jo mažem-bepantenom? Ji je mogoče prevroče?:zmeden:

Prosim za kakršenkoli nasvet!Hvala!:rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Alergija na hrano?
6.12.2004 10:44:56   
malika
Ko je moj dobil pikice po trebuščku in hrbtu je šlo za 6 bolezen, ampak po treh dneh pikice izginejo.

Če pa gre za alergijo, pa nisem sigurna kdaj naj bi izginile.je pa zelo velika možnost, da ji je tudi prevroče.

Mogoče pokliči pediatra.:zmeden:

(odgovor članu M&P)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Alergija na hrano?
6.12.2004 10:51:08   
M&P
A se pri šesti bolezni pojavi tudi vročina?

Itak imam čez en teden posvetovalnico, če bo pa kriza jo bom peljala že prej.

(odgovor članu M&P)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Alergija na hrano?
6.12.2004 11:44:59   
tina.nika
Ponavadi je pri šesti bolezni prisotna vročina- tri dni in potem ko pade še približno tri dni izpuščaji.
lp, Tina:sloncek:

(odgovor članu M&P)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

bla8

s (75%)

d (25%)

Število vseh glasov: 182

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!