Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni

. 
  že leto in pol... potem zanosim in test je pozitiven, (seveda je bil to moj najsrečnejši trenutek...) moja nosečnost traja 6 tednov 
  začnem močno krvaveti in v bolnico tam mi merijo beta HCG, ki upada na ultrazvoku ni bilo videt ploda, ko sem bila pri g. mi je rekel da tudi če zdaj še enkrat zanosim ni nič narobe da pač telo ni sprejelo ploda...na izvide sem morala čakati do danes, ko vidim da mi piše da imam 13 mm miom, seveda še g. nisem nesla izvidov ker me je strah, ne vem ali še obstaja upanje za mene...   res si neskončno želim otroka in ne morem več naprej komaj se poberem me že kaj druga napade... to  leto je prekleto... 

. Miom ni taka huda reč, da se ti sedaj zdi, da ne boš nikoli mami. Nikar! Sama bi dala vse, da bi sploh imela možnost zanositve po naravni poti (pa je žal nimam, ker nimam več nobenega jajcevoda in prav tako ne levega jajčnika) in bi potem vsak mesec čakala ali bo 
  ali ne. Verjemi da sem skozi leta upanja, zdravljenja in čakanja spoznala kopico žensk, ki so imele dosti večje težave kot ti, pa smo danes vse srečne mamice. Kar hitro z izvidom h g. in veselo na delo pa boste kmalu zibali. Srečno!