gruška
|
Lotty, še ena taka se ti javlja ....... Jaz sem tik pred porodom 4. otroka. Preden sem prvič zanosila sem bila 7 let brez mesa, vaditeljica aerobike, jedla in živela sem zdravo, tudi jaz sem bila zdrava in fit...... In v vsaki nosečnosti se mi je zgodilo to, o čemer pišeš. Hot dog, meso, OBVEZNA SLADICA PO KOSILU, čokolada, bolj je kalorično, bolj mi paše .... Sicer samo hrana, pri pijači sem še vedno na vodi ... coca-cole in podobnih stvari videti ne morem. Pri prvem sem se med nosečnostjo zredila 21kg (!!!!!!), pa sem jih čez tri mesece izgubila 22! Tudi po drugem in tretjem porodu sem prišla na svojo težo, res da je trajalo 6-9 mesecev, ampak razen nekaj odvečne kože na trebuhu, ki se v oblačilih tko ne vidi, se res ni videlo, da sem že 3x rodila ...... Zdaj sem se zredila 15 kg, pa me tudi slučajno ne skrbi, kako bo s kg po porodu ... Boš videla, po porodu te ta manija mine, sploh pa če prej nisi imela težav s kg, se ne sekiraj ..... Jaz mislim, da so to hormoni, v 1.nosečnosti sem se s tem vprašanjem še ubadala, pa sem po porodu videla, da sem še vedno stara jaz ... Čimbolj zdravo, za dobro počutje ........ Ti uživaj v nosečnosti, po porodu boš pa tko al tko od začetka mal pazila kaj boš jedla, da ne bi dete zvijalo po dojenju, pol boš pa že na starih tirih ..... meni se je taka hrana potem uprla .... Pa srečno!!!!