Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: kako urediti mansardo? 4.11.2007 15:38:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Anny, hvala za fotke! Sem takoj dobila 2 novi ideji! Hvala, hvala!
|
|
|
|
|
RE: kako urediti mansardo? 4.11.2007 19:40:34
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
|
RE: kako urediti mansardo? 5.11.2007 11:38:29
|
|
|
|
Anonimen
|
ful dobr
|
|
|
|
|
RE: kako urediti mansardo? 5.11.2007 12:22:42
|
|
|
|
kalbo
|
Tele fotke s strešnimi okni so super. Sam v praksi pa sam teha nebi nikoli mel. Imamo eno samo strešno okno, pa si sploh ne predstavljam, kaj bi bilo, če bi jih blo več.
|
|
|
|
|
RE: kako urediti mansardo? 5.11.2007 20:43:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Tele fotke s strešnimi okni so super. Sam v praksi pa sam teha nebi nikoli mel. Imamo eno samo strešno okno, pa si sploh ne predstavljam, kaj bi bilo, če bi jih blo več. A zarad zapacanosti oken misliš? Pa ja menda tudi ne puščajo?!?! Povej, povej...
|
|
|
|
|
RE: kako urediti mansardo? 6.11.2007 8:33:50
|
|
|
|
kalbo
|
Ne das pušča, sam ko dež pada ropota k pr norcih, pa še izolacija poleti je presneto slaba. Sonce žge na polno skozi strešno okno. Že tako je poleti v mansardi vroče, ob tolikih strešnih oknih, kot jih je na sliki, mora bit pa prava savna.
|
|
|
|
|
RE: kako urediti mansardo? 6.11.2007 12:42:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Ne das pušča, sam ko dež pada ropota k pr norcih, pa še izolacija poleti je presneto slaba. Sonce žge na polno skozi strešno okno. Že tako je poleti v mansardi vroče, ob tolikih strešnih oknih, kot jih je na sliki, mora bit pa prava savna. Aja to...Sej zato bomo pa tut klimo imeli...na max. verjetno...potem bomo pa vsi prehlajeni
|
|
|
|
|
RE: kako urediti mansardo? 6.11.2007 13:25:15
|
|
|
|
goda13
|
Naša je v albumu pod naslovom mansarda, če si jo hočeš pogledati
|
|
|
|
|
RE: kako urediti mansardo? 6.11.2007 18:14:07
|
|
|
|
Anonimen
|
goda, ful luštkano! Kolk pa imate kvadrature?
|
|
|
|
Dotikanje med nogami.
пеперутка16
Moj triinpolletnik se nenehno dotika svojega lulija in noče nehati. Poskusila sem ga na različne načine odvrniti, vendar ne deluje. Rada bi, če bi mi kdo, ki je imel podobno situacijo, napisal, kako jo je rešil. Hvala.