|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ?????????????
17.12.2004 10:54:24   
pia1
ja, v bistvu mi nic ni jasno. dons sem bila v posvetovalnici. G je ugotovil, da imam napeto maternico in verjetno tud ze popadke.zato me je poslal na CTG. ko so me tam priklopili se je men zdelo vse kul, se mali/a je "spal/a" (nic ni brcal/a), ampak baje sem imela popadke. pol sem sla nazaj k G, pa me je narocil se enkrat dons ob 17.00. je rekel, da so popadki bili, ampak, da otrocek je bil pa miren. a se keri kej sanja kva bi vse skupi lahko pomenilo? vejetno je lahko najvec, kar je, da bom mogla bolj pocivat, ane???
al se bom pridruzila tihi, k sem lih prebrala, da je prisla med decemberke. Tiha, kva pa to pomeni, da je CTG v redu?
no ce ne prej bom zvecer vedla kako in kaj. pa vam jutri sporocim. drzte pesti, da bo vse v redu.
lep dan, cavcav
aja sem pa v 36 tednu
Neposredna povezava do sporočila: 1
   ?????????????
17.12.2004 11:29:58   
Taša
Če bo otroček zelo miren, bodo verjetno naredili še kakšen ultrazvok, pa glede na to da imaš že malo popadko lahko celo pričakuješ da boš svojega :duda: držala prej v naročju kot si misliš. LP:rozica:

(odgovor članu pia1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   ?????????????
17.12.2004 11:37:21   
pia1
sem skoz govorila, da bi blo fajn, da bi blo mal prej, mogoce bo pa res... sam, da bo z :duda: vse v redu!!!!!!!
nc, najboljs, da grem se mal v soping, kr kmal, da me res kej ne preseneti.

(odgovor članu pia1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   ?????????????
17.12.2004 11:46:39   
malika
Tik pred porodom se otroček umiri in glede na to, da imaš že popadke, bi lahko to bilo to.

Za vsak slučaj si pripravi torbo za v porodnišnico, če je še nimaš.

(odgovor članu pia1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   ?????????????
17.12.2004 12:19:47   
pia1
zdej me pa ze kr mal stiska....:zmeden2::zmeden:

(odgovor članu pia1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   ?????????????
17.12.2004 12:44:20   
Anonimen
Na CTG spremljajo bitje otrokovega srca in popadke. Da je bil CTG v redu, torek pomeni, da je s srčkom vse O.K. Za popadke so ti pa povedali. Kmalu bo...

(odgovor članu pia1)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   ?????????????
17.12.2004 13:26:20   
Lu
Ojla!

pia1 le pripravi se. Zdaj gre zares. :bravo::bravo:

Obvezno sporoči kako je šlo.

lp Lu
31t 3/7:love:

(odgovor članu pia1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   ?????????????
20.12.2004 9:12:16   
pia1
no jest sem sla v petek popoldne se enkrat na ctg. takrat ni bilo popadkov, pravijo pa, da je otrocek ful zivahen, pa majcken :zmeden2:. zdej moram it se enkrat ta teden na ctg . pravi babica, da naj vedno lezim le na boku, ne na hrbtu, saj takrat otrok pridobiva na tezi in cimvec moram seveda pocivat.
moram pa se povedat, da so bile tako babice kot zravnica zelo prijazne. aja, naj se povem, da je blo vse to v kranju.
lep dan, pa pejte mal na sprehod k je tko lepo, jest ze sibam z mojo :kuza:.
cavcav

(odgovor članu pia1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   ?????????????
20.12.2004 9:36:04   
Anonimen
Ja, danes je pa res čudovit dan, čeprav so napovedovali sneg... Nadihaj se svežega zraka in pozdravi kužiko, moja se meni tako smili, ker mora doba čakati, da jaz pridem iz službe.

(odgovor članu pia1)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zakaj bi se vsaka nosečnica morala odpoved...
Da kajenje škoduje, je že dolgo znano dejstvo. V nosečnosti se zaradi kajenja lahko poveča možnost splava, prezgodnjega ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kako se znebiti dude?
пеперутка16

Moja hči (23 mesecev) uporablja dudo samo ponoči, ko gre spat. V vrtcu so jo od dude odvajali s popoldanskim počitkom, zato mislim, da je čas, da se dude popolnoma znebimo. Kako ste otroku pomagali, da se je znebil dude?