Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
,kajti moj spi tako različno.kakšen dan ful,recimo dons pa je spal od od dopoldne pa do sedajle(20)vs skupej 1 uro-no sej takih dni je več.kako naj vplivam da bo spal malo več,sej se mi zdi da je to premalo al kako?

. Ne vem če lahko vplivaš na to, da več spijo. Vsaj pri nas ni delovalo nič. Tadruga
(zdaj ima 4 mesece) ni nikoli spala čez dan toliko kot naj bi dojenčki spali. V svojem dosedanjem življenju je 4x spala več kot dve uri v enem "kosu" - čez dan seveda. Mi je pa nekje okrog 7 tednov začea kar lepo spati ponoči - se je zbujala samo 1x in nazaj spat, tako da smo se vsaj naspali. Čez dan pa še sedaj api max 2 uri - to je mišljeno čez cel dan (od 7.00 do 20.00) , v krajših rundah
). Se je pa potem po cca. enem mesecu to izboljšalo. Sedaj (star 2,5 meseca) ponoči spi od cca. 20h do 7h z 2x nočnim dojenjem, pa tudi takoj nazaj zaspi. Čez dan je pa tudi bolj problem daljše spanje (zelo redko spi več kot uro). Vseeno sedaj nabere nekje 13-15h ur spanja v 24h, kar se mi zdi veliko več kot prej.
).