Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

).Seveda revček da zadevo čez cez en teden pa ponovno naredita test in poglej ga....pozitiven
 ).Seveda revček da zadevo čez cez en teden pa ponovno naredita test in poglej ga....pozitiven  Sedaj sta noseča že 3 mesece in se je pohecal da pač glede na to da sem jaz noseča naj gre kao moj na spermiogram ker je to moderno.....no to je takšna resnična zgodba....čimveč takih ane
  Sedaj sta noseča že 3 mesece in se je pohecal da pač glede na to da sem jaz noseča naj gre kao moj na spermiogram ker je to moderno.....no to je takšna resnična zgodba....čimveč takih ane 

me je peljal. Ko sem končala in sva se že vozila proti LJ sem mu omenila, da je čez mesec dni on na vrsti... Malce mu je bilo bad a se je sprijaznil.
  me je peljal. Ko sem končala in sva se že vozila proti LJ sem mu omenila, da je čez mesec dni on na vrsti... Malce mu je bilo bad a se je sprijaznil.  Meni je bilo tako smešno ker je bil tako nebogljen, on pa se je smejal zaradi zadrege.
  Meni je bilo tako smešno ker je bil tako nebogljen, on pa se je smejal zaradi zadrege.  .
 .