Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
sem ga sedaj pogruntala,da ko se naje (po flaški) ko podreva kupčka in ko ga dam v naročje se začne zvijat pa brcat pa jokat 100 na uro.kaka ne po 3 dni tako da sem mislila da ga pač napenja in tudi da ima krče.ampak ko ga pa dam v ležalnik je pa kot da nič ni.kaj naj si mislim,da mu pač paše,sam kaka pa se vseeno ne?al pa da smo ga scrkljali
ja glede kakanja je pa tako.sem že vse probala kar mi pade na pamet(čajčki,telovadba,sladke kamilice,druga hrana)edino kar mu pomaga je svečka.sam mu jih ne morem kar dajat?se mi pa že tok smili da bom koj v ponedeljek poklicala pediatrinjo

vsak dan vsaj 3x in to tako pošteno, da mu včasih steče iz pleničke po oblačilih
to ti je eno velko sranje
.pomojem bo pa tud to držalo,da stekleničko peveč pretresem,da ostanejo pence in ga napenja.res hvala vsem za odgovore.