|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nuva ring
8.1.2011 16:07:07   
Gina
Jaz sem bila pred 20. leti poskusni zajček za tole stvar, ko so še dobivali v slovenijo iz nizozemske samo za probo na ginekološko kliniko v lj., ker je bilo v fazi preizkušanja. Meni je bila to res fajn zaščita, nobenih problemov z njo, čeprav sicer tablet sploh ne prenesem. KO pa so na nizozemskem sprejeli, da je to ok zaščita, preizkušena in pač vse zraven, pa so jo v slo. nehali dobavljati. NIti prek znancev na nizozemskem je nisem mogla dobiti, ker je bila v fazi registracije al kako že. Kasneje sem jo iskala 10 let nazaj, pa je tudi še ni bilo - to pove, kako zelo zelo smo za cajtom pri nas.
Je pa fajn stvar, če se ne bi naveličala hormonov tako in drugače, bi jo vzela.

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: nuva ring
18.1.2011 14:41:38   
kekso
Ja, jaz ga tudi imam. Sicer imam vstavljenega prvič, in sicer šele 2 dni. Vstavila sem si ga 1 dan menstruacije in imela sem občutek, da ga sploh ne morem daleč gor potisniti, ko pa sem danes zjutraj (po dveh dneh) preverila kje se nahaja sem ga z lahkoto otipala, saj imam še kar občutek, da ni dovolj globoko.

Kako bo s spolnimi odnosi ne vem, ker jih še seveda ni bilo. Me pa zanima, ali je katera od vas uporabnic tudi imela tak odčutek, da ni dovolj globoko, ampak globlje ga ni mogla potisniti. Imam namreč občutek, da bo vsak čas izpadel.

Lp


< Sporočilo je popravil kekso -- 18.1.2011 14:42:26 >

(odgovor članu cofk)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: nuva ring
31.3.2011 12:32:10   
čebela87
Hej!

Jaz sem uporabnica tega čudežnega prstana že več kot eno leto in pol. Zadeva je super! Nobenih glavobolov, krčev, mozoljev...NIČ! :) Sam obroček nikoli ni ven padel in se kako drugače premikal proti zunanjosti, le enkrat sva imela s fantom hecen dogodek, ko je obroček med seksom padel ven :) ampak to je bilo res samo enkrat in ni bilo nekih neprijetnosti!

lp

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: nuva ring
20.6.2011 16:14:48   
MissLady
Mene pa zanima, če se je katera kaj zredila???

Ker jaz sem se po tabletkah zredila kot pujsek in tudi pod razno NOČEM več jemati tabletk, ker sem rabila ene 3 leta, da sem se znebila kilogramov.

Zdej me je pa G prepričala, da naj probam z obročkom in imam doma recept že ene 2 meseca, pa se še nisem opogumila.

_____________________________

27.9.2007 sem prvič občutila čisto srečo, ko sem prvič prijela svojo štručko.
27.10.2010 pa se nam je pridružil še en sonček in sedaj je naše življenje še svetlejše in še toplejše, saj nam svetita kar dva sončka.

(odgovor članu čebela87)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: nuva ring
20.6.2011 17:07:30   
ROŽICI
tudi jaz sem začela uporabljat ta obroček.vstavlenega imam 2dan,nič ne čutim da ga sploh imam.me pa skrbi če je dovolj globoko?
proporočal mi ga je moj gin. in mislim da bo super,saj tablet ne prenašam.
napišite še kaj več tiste ki že dalj časa uporabljate ta obroček.kako ste zadovoljne vi in partner?...

_____________________________

življenje je eno samo.zato uživajte...

(odgovor članu MissLady)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: nuva ring
20.6.2011 19:49:17   
Anonimen
Miss nič se nisme zredila.

ROŽICI če ga ne čutiš je čisto ok vstavljen

(odgovor članu ROŽICI)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: nuva ring
20.6.2011 20:13:30   
eva1
Jaz tudi uuportabljam nuvaring-mene občasno srbi nožnica kot da bi imela glivice, vendra jih nimam, obroček mi vedno zleze na začetek nožnice, vendar zaenkrat še ni padel ven,nimam nobene želje po seksuuser posted image -kar me najbolj moti, zato razmišljam da ga bom prenehala uporabljati) pa 1 mesec sem se ful pazila pri prehrani, telovadila in nisem shujšala niti grama in sem 99% da je zato kriv obroček(ker imam kar dosti kg preveč in ponavadi zelo hitro shujšam)! Evo to so moje izkušnje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: nuva ring
20.6.2011 22:11:31   
Anonimen
Nuva ring uporabljam skoraj eno leto in mi je super. Prvi mesec sem imela rjav izcedek, potem nič več. Nobenih drugih stranskih učinkov (po tabletkah me je bolela glava, menda zaradi večje količine hormonov), teža nespremenjena. Med odnosom dam obroček ven, ker naju moti, sicer pa niti ne vem, da ga imam.

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: nuva ring
30.6.2011 11:07:22   
Anonimen
meni je tudi ginek, predlagal nuvaring in mislim da se bom odločila. bojim pa se kakih dodatnih kg ki sem jih po kont. tabletah vedno dobila. zanima me kako je med spol. odnosom - ali ga čutite da ga imate? vas moti ?

hvala

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: nuva ring
30.6.2011 11:31:20   
Doll
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

meni je tudi ginek, predlagal nuvaring in mislim da se bom odločila. bojim pa se kakih dodatnih kg ki sem jih po kont. tabletah vedno dobila. zanima me kako je med spol. odnosom - ali ga čutite da ga imate? vas moti ?Ne,ker ga dam ven

hvala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Vaginalne okužbe je treba zdraviti
Najpogosteje vaginalne okužbe povzročajo glivice. Če okužb ne zdravimo, imajo lahko negativne posledice na plodnost in n...
Nosečniška zgodba: Zakomplicirano do konca
Po perfektni nuhalni svetlini se odločim, da grem še na zadnjo vožnjo z motorjem. Končala se je veliko prej, kot sem nač...
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...
TOP ponudba počitnic za družine
Kam se boste odpravili letos poleti? Za vas smo zbrali nekaj TOP predlogov, kako ustvariti nepozabne spomine.




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?