|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ali ste zamenjali prijatelje, ko ste post...
10.12.2007 13:37:49   
Nika v službi
Imam 2 resnični prijateljici - ena je še iz otroštva, ena pa iz časa najstništva, torej obe krepko čez 20 let! Obe sta še neporočeni in brez otrok, a prijateljstvo ostaja, mislim in upam, da za večno. Ker sta pravi prijateljici.

Seveda se teme pogovorov spreminjajo, tudi frekvenca srečanj je drugačna (manjša), ampak tista pristna veza ostaja. Vem, da ju lahko pokličem sredi noči in obratno.

Mislim, da se obe strani morata prilagajati, odraščati, se spreminjati, tako kot se spreminja tok življenja. Če smo včasih žurali cele noči in igrali tarok pozno v jutro, se danes pogovarjamo o drugačnih temah, ampak prijateljstvo zaradi tega ni ničesar izgubilo. Sama se malce brzdam pri otroških temah, ki mojih dveh prijateljic ne zanimajo, one pa tudi razumeta, kadar zaradi družinskih obveznosti ne morem ravno kar "skočiti", kot sem včasih.

Sem pa pridobila nekaj novih znancev, ki (še) niso prijatelji, se pa družimo, ker imamo podobne poglede in otroke. Še vedno pa nam je izredno lepo tudi v krogu širše družine in sorodnikov.

(odgovor članu Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: ali ste zamenjali prijatelje, ko ste post...
10.12.2007 19:49:38   
Nenya
Odtujili smo se ko se niso strinjale z mojo izbiro partnerja in so mele kometarje o najini zvezi.
Dokončno sem sklenila, da z moje strani ne bo pobud:
1.ko si niso mogle vzet toliko časa da bi prvorojeno v skoraj dveh letih 1x samkrat prišle gledat, če že ne zarad druzga zaradi firbca.
2. ko sem v porod preležala 6 tednov in ni bilo ene blizu, da bi mi krajšale čas in tudi drugorojene ni videla še nobena.

Kaj češ, kaj sva mela pa ta prva otroke.


_____________________________

Ever stopped to think ...
then forgot to start again?

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   [Brisano sporočilo]
10.12.2007 21:13:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Nenya)
  Neposredna povezava do sporočila: 53
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečniška zgodba: Zakomplicirano do konca
Po perfektni nuhalni svetlini se odločim, da grem še na zadnjo vožnjo z motorjem. Končala se je veliko prej, kot sem nač...
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...
Otroški dodatek v letu 2024: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?