|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   koliko žalosti okoli mene...
12.12.2007 16:46:51   
Anonimen
ah,malo se moram izpovedati.
zadnje čase je tako žalostno v naši hiši...
mamini starši, (oče 86let,mama 80) so slabi. zdravje se jima je ful poslabšalo zadnje leto. pred kratkim smo bili na obisku,ker ne živijo tukaj,pa je stara mama tako slaba in brez volje.ko smo se poslovili in jima rekli,da se vidimo pred novim letom spet,je rekla samo:jaz bom prej umrla.  takrat smo ji rekli samo:ah,ne,dej,sej si ok. zdej pa vsak dan kliče oče in pravi,da je s staro mamo slabo. da nima volje do ničesar.odkar so ji zdravniki povedali,da ima oslabljeno srce in da mora počivati,je kar uvela.karnaenkrat se je postarala. prej je delala v vrtu,kuhala,skrbela za stanovanje. to ji je bilo v veselje. sedaj,komaj čaka da umre. še najbolj jo skrbi,kdo bo skrbel za očeta,ko nje ne bo.
drugo...
danes sem zvedela,da je ponoči umrl stric od mojega tata. sicer je imel zdravstvene težave,vendar se je dobro držal. in tako je ponoči za vedno zaspal.
dalje...
včeraj so mojemu nonotu pokopali še zadnjega brata. sedaj je od vseh sester in bratov ostal samo še on. in tudi njega je to popolnoma potolklo. že tako je bil slab in bolehen,sedaj nas je poklical,k sebi,ker čuti,da bo do novega leta umrl.

kaj je to okoli mene??? kaj se dogaja???
do sedaj nisem nikoli razmišljala,da se moji nonoti starajo,da jih imajo 80 in čez... in da bo enkrat prišel tisti dan.za vse nas.
ampak...

ne vem. čisto sem na tleh.

  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: koliko žalosti okoli mene...
12.12.2007 17:29:58   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: koliko žalosti okoli mene...
12.12.2007 18:00:33   
Anonimen
Pride čas, ko se človek mora posloviti. In nekateri to čutijo. Obišči jih dokler so živi. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: koliko žalosti okoli mene...
12.12.2007 18:05:32   
pikalonca
Ne vem kaj bi rekla, da bi te lahko potolažila. Na izgubo ljubljene osebe se ne moremo nikoli pripraviti, pa čeprav vemo da nič ni večno... Vse kar nas ne zlomi, nas opogumi...Če ti je hudo se izjoči. To meni vedno pomaga. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: koliko žalosti okoli mene...
12.12.2007 18:07:45   
dulcinea
Draga Niki. Verjamem da si žalostna. Moja stara mama je tudi vedno govorila, da bo kmalu umrla, pa je živela 90 let. Od mami starša sta umrla še preden sem se jaz rodila, z očetovimi starši pa sem odraščala in mi je bilo zelo hudo, ko sta umrla. Pa se sčasoma potolažiš. Čeprav spomin nanje še vedno živi.

_____________________________

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: koliko žalosti okoli mene...
12.12.2007 18:57:19   
Anonimen
Ne vem kaj je, ampak je izgleda tak čuden čas. Pri nas malem bloku so v zadnjih 14 dneh 3 umrli. Pa tudi pri časopisu imamo polne strani osmrtnic.

Moje sožalje za izgubljene, Niki.

(odgovor članu dulcinea)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
Otroški dodatek v letu 2024: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?