|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
|
CR-porodnišnica JESENICE 14.12.2007 11:55:13
|
|
|
|
raja
|
Grem proti koncu druge nosečnosti in zaradi zdravstvenih težav imam napovedan CR (medenična vstava, počasna rast ploda). Odločam se med porodnišnicama Ljubljana in Jesenice. Zanima me, tiste, ki ste rodile s CR na Jesenicah, kako ste bile zadovoljne, koliko časa ste bile v bolnišnici, kako je potekal CR, a je mogoče dobiti spinalni blok , kako je z otročkom ali ga imaš pri sebi ipd. Prvič sem rodila v LJ, pa sem bila zadovoljna, vendar smo se preselili in mi je sedaj bližja P Jesenice, sem pa slišala same pohvale za Jesenice, vendar so vse mamice rodile naravno. Hvala za kakršnokoli informacijo.
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiKaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Takoj po menstruaciji?qloqImam eno bolj splošno vprašanje, zanima me namreč kakšna je pri ženski možnost zanositve takoj po menstruaciji, kakšen dan ali dva ali 5.dni po mesnstruaciji ali je možnost večja ali manjša?Da (
60%)

Ne (
9%)

Mogoče (
12%)

Nevem (
5%)

Obstaja (
13%)

Ali je sploh ni (
1%)
Število vseh glasov: 108Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!