Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

mi je pri gejih kul, da se da z njimi marsikaj pogovarjat, kar je včasih pri straightih tabu tema. me je pa pri kakšnemu že zmotlo, če so preveč mojga pecal. skratka vsi smo ljudje s takšnimi in drugačnimi osebnostnimi lastnostmi in mislim, da bi bil že čas, da postane to del naše družbe na tak način, da sploh več ne bi rabli takšnih tem odpirat.
)... skratka jaz sem naprimer od sošolcev (beri: moška populacija) pricakvala kakšne negativne odzive, ampak sem se kar fino zmotila... in vesela sem da je tako... danes ko zavijemo v ta lokal, in če dela on... vedno zapademo v kakšno dobro debato in se še narežimo, skratka čisto sproščeno... ne vem no ni edini gej ki ga poznam, in za vse lahko samo rečem da so mi zakon še posebi mi je zanimivo to, kako veliko dajo nase... in samo ljudje so- tako kot vsi ostali...