Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako uvajati Aptamil 2? 3.1.2008 21:15:34
|
|
|
|
eya
|
Jaz bi tako naredila, da bi nekajkrat mešala pol enega in pol drugega, v istem obroku. Če bi bilo vse ok, bi nadaljevala z 2.
|
|
|
|
|
RE: Kako uvajati Aptamil 2? 3.1.2008 21:23:35
|
|
|
|
Afnica
|
Mi smo iz Prematila šli na Pre, iz Pre na 1 in potem iz 1 na 2. Tako si sledijo. Nismo pa nič mešali pol pol.
|
|
|
RE: Kako uvajati Aptamil 2? 3.1.2008 21:28:13
|
|
|
|
bodoča
|
meni je P rekla, da naj mešam z 1 in v enem tednu postopoma preidem na samo 2. je pa Aptamil comformil.
|
|
|
RE: Kako uvajati Aptamil 2? 3.1.2008 22:01:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem preklopila brez prehoda.
|
|
|
|
|
RE: Kako uvajati Aptamil 2? 3.1.2008 22:06:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka Jaz sem preklopila brez prehoda. Enako
|
|
|
|
|
RE: Kako uvajati Aptamil 2? 3.1.2008 22:15:50
|
|
|
|
*erika*
|
mi smo iz enke takoj presli na dvojko ,nic mesali.ti mu samo daj flasko pa bo otrok ze jedu,okus je isti samo malo je gosteje
|
|
|
RE: Kako uvajati Aptamil 2? 3.1.2008 22:32:19
|
|
|
|
Ines.
|
Meni je pa P rekel, da naj mu (prvorojenčku) dajem Aptamil1 kar do 1. rojstnega dne. Saj doječe mame tut nimamo najprej v prsih mleko 1, po 4. mesecu pa mleko 2.
|
|
|
RE: Kako uvajati Aptamil 2? 4.1.2008 13:37:01
|
|
|
|
ALEKSA13
|
Kakšen pa je potem sploh smisel Aptamila 2, zakaj po 4. mesecu na 2 ??? Saj je res, tudi mamice nimajo različnega mleka po 4. mesecu...
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiKakšen je porodniški dopust v drugih državah?Upoštevati je treba, da se plačani porodniški dopust v mnogih državah deli na obdobje pred (nosečniški dopust) in po (po...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Dlake po prsih.
пеперутка16
Imate dlake po prsih? In kako se z njimi spopadate ... vas motijo in ali jih odstranjujete?