|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Najboljši prijatelj ovit v žalost!
8.1.2008 21:32:46   
Kepica83
Pozdravljene!
Z mojim najboljšim prijateljem se nisma slišala že kar nekaj časa. To pa zato, ker je njegova nova punca proti temu. In danes sem zvedela, da je v soboto pokopal svojo mamo. Ko sem to izvedela so me polile solze. 5let sva bila kot rit pa hlače sedaj ko pa me potrebuje pa me ni ob njem. Hudo mi je. On je meni tolikokrat stal v življenju ob strani jaz pa mu zdaj nemoremuser posted image . Kaj naj naredim? Sem ga prej klicala pa mi ni dvignil. Pa mu pošljem sms da me naj pokliče. Pa mi odgovori da me jutri pokliče, ker je sedaj pri **** pa zganja cirkus. Kak ena smrklja 18 letna ne zastopi da sva prijatelja? Kako mu v tej stiski še lahko teži pa bluzi? Joj kakšna jeza me ima. Kaj mu naj jutri rečem ko me bo poklical? Joj čisto zmedena sem. Sem mojega partnerja klicala pa mu povedala kaj se je zgodilo in full jokala zraven on pa si zdaj vse narobe razlaga. Eh naj gre vse nekam. Kaj pa naj ko pa me je to full prizadelo. Bil mi je kot bratuser posted image . Hvala ker ste me brale.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Najboljši prijatelj ovit v žalost!
8.1.2008 21:45:30   
Naja31
mojim najboljšim prijateljem se nisma slišala že kar nekaj časa. To pa zato, ker je njegova nova punca proti temu


Hudo mi je za tvojega prijatelja, ampak očitno gre tudi bolj za enostransko prijateljstvo in to samo s tvoje strani, a ne? Če se že nekaj časa nista slišala, in če te sam ni poiskal v tem času, ko mu je mama umrla, potem ne sili vanj. Več kot da ga pokličeš in pošlješ SMS pa ne moreš.

Sicer pa hvala za takega prijatelja, ki dovoli, da mu partner določa s kom se bo družil in s kom ne. Meni je to bolano. Sem imela par takih "prijateljic", katerim sem bila dobra samo ko so bile samske. Na srečo jih več ne štejem med prijateljice.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Najboljši prijatelj ovit v žalost!
8.1.2008 21:59:09   
Kepica83
Pred to njegovo punco je bilo prijateljstvo obojestransko. Sedaj pa se je najin odnos ohladil. Jaz njega ne kličem on pa mene ne ker njegova punca take scene zganja da glava peče. Čeprav vem, da zaradi tega on full trpi, ker je bil on na mene navezan še bolj kot jaz nanj. Ne saj nem drezala vanj. Jutri bo poklical pa bom vidla če bom našla prave besede.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Najboljši prijatelj ovit v žalost!
8.1.2008 22:03:10   
Anonimen
Veš, mogoče rabi mir. Jaz osebno nisem hotela nikogar v bližini, niti najboljše prijateljice. Ljudje smo si različni, ne jokamo vsi in govorimo o tem kako nam je.

Jaz nebi drezala vanj. Povedala si mu da si na razpolago če kaj rabi. In če bo rabil te bo poklical.

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Najboljši prijatelj ovit v žalost!
8.1.2008 22:10:35   
Kepica83
Ne saj ne drezam vanj. Poklicala sem ga in ker sem vedla, da je verjetno njegova zraven in nemore govorit sem še mu sms poslala. Razjezi me edino to da ena smrklja nekaj suflira pa cirkus zganja za prazen nič. Ona se še je z barbikami igrala ko sma midva že bila kot rit pa hlače. Žal je on preveč mili, da bi ji karkoli nazaj rekel. Pa saj nima veze. Zdaj pač živima vsak svoje življenje. Saj sma vedela da bo enkrat prišlo do tega. Le full hudo mi je sedaj, ko nemorem biti ob njem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Najboljši prijatelj ovit v žalost!
8.1.2008 22:27:16   
natalia
user posted image

_____________________________

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Najboljši prijatelj ovit v žalost!
13.1.2008 14:30:16   
atanja
VErjamem da ti je hudo sam se je pač sam tako odločil-da pač posluša punco... ČE bo bo hotel da se slišta te bo že poklical.

(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Najboljši prijatelj ovit v žalost!
12.2.2008 12:21:37   
Teya*D.
Nekatere punce so takšne, ker si mislijo, da bodo izgubile partnerja. Jaz nekako ne verjamem, da bi moj partner lahko imel dobro prijateljico in to samo zato, ker je ni mel od prej. Če bi jo imel bi to sprejela, če pa si bi to izmislil v sredini najine zveze pa bi mi bilo čudno. Tako je tebe tvoj prijatelj skenslal na željo svoje partnerke. Če sta bila prijatelja že od prej bi ga morala punca razumeti. Verjetno pa je le hotel svoj mir. Sama veš, da smo ženske včasih lahko pravi zmaji. Iskreno sožalje za njegovo mamo. Ti pa mu le stoj ob strani če te bo potreboval in se na njegovo željo, če bo te prosil tudi umakni.

lp

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Najboljši prijatelj ovit v žalost!
12.2.2008 12:32:10   
maruškaŠ
Jaz pa mislim, da tudi ti na vse skupaj malo narobe gledaš. Tista 'smrklja' 18 letna je v njegovem srcu pred tabo in občutek imam, da si ljubosumno na to. In če je on tvoj prijatelj (kot praviš) in je to njegova izbranka - bi ti morala (zaradi tega velecenjenega prijateljstva) biti spoštljiva do nje.

Sicer pa kot kaže ji ti edina, ki siliš v to, da bi se prijateljstvo moralo nadaljevati - on se ke v trenutku žalosti naslonil na svojo punco - in to je tisto kar te jezi. Moja nasvet - nehaj s tem.

(odgovor članu Teya*D.)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečniška zgodba: Zakomplicirano do konca
Po perfektni nuhalni svetlini se odločim, da grem še na zadnjo vožnjo z motorjem. Končala se je veliko prej, kot sem nač...
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...
Otroški dodatek v letu 2024: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?