|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kam marca z otroki - topli kraji?
11.1.2008 20:33:41   
tananejka
Kam bi vi šli marca na počitnice z otroki (zanima me samo za tople kraje)? ...želja je, da ni predaleč...
Prosim za predloge....

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kam marca z otroki - topli kraji?
12.1.2008 9:04:52   
*tajda*
Zelenortski otoki...nevem kolk je zate predalečuser posted image

(odgovor članu tananejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.1.2008 9:31:17   
al1*
Zelenortski so res fajn in tudi ne preveč daleč - 6 ur letenja. Mi smo bili, ko sta bila naša otroka stara 2 in 5 let. Nekaj slikic je v mojem albumu. Mi smo bili sicer novembra, ampak tam je vedno prijetno toplo.

Lani pa smo bili zadnji teden v februarju na Tenerifih - tudi ok, samo morje je za moje pojme premrzlo - moji so se sicer kopali, jaz pa ne.

Varianta je tudi kakšen Egipt, Dubai, Jordanija, samo tam še nisem bila, tako da ne vem, kako je.

lp

(odgovor članu *tajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.1.2008 9:43:45   
emmy
Svetujem Kanarske otoki...vseeno kateri otok, ker so vsi lepi in zanimivi. Predvsem pa zelo čisti, kar se mi zdi pomembno za otroke. Ker v Sharm-el Sheikhu se mi je vse zdelo vse skupaj malo bol umazano (od hotelskih sob naprej...).

Drugace pa je v Egiptu ravno marca zelo primerna temperatura za počitnice.

Kaj pa kakšna Jordanija - Aqaba? Tudi lepo toplo pa se do Mrtvega morja lahko naredite en izlet.

Grčija in Turčija se mi takrat zdita se prehladni in ju jaz ne bi svetovala.

(odgovor članu al1*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.1.2008 13:20:04   
tananejka
Zelenortski otoki: grem malo pogledat kakšne so ceneuser posted image

Egipt: pravijo, da ima morje takrat okoli 21C, to se mi pa zdi malo prehladno.

Kanarski: grem tudi pogledat temperature.

Hvala zaenkratuser posted image

al1*: fotke so pa krasneuser posted image

(odgovor članu emmy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Družinski izlet na Koreno nad Horjulom
Hrib Koreno nad Horjulom, ki ga imenujejo tudi Korena je ravno dovolj visok hrib, da se nanj lahko vzpne marsikatera dru...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

Kdaj je vaš otrok nehal uporabljati stekleničko?
пеперутка16

Moja malčica je stara 2 leti in se hrani s stekleničko. V dilemi sem, kako in kdaj jo naj odstavim, pomagajte mi.