Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kam marca z otroki - topli kraji? 12.1.2008 9:04:52
|
|
|
|
*tajda*
|
Zelenortski otoki...nevem kolk je zate predaleč
|
|
|
|
RE: Kam marca z otroki - topli kraji? 12.1.2008 9:31:17
|
|
|
|
al1*
|
Zelenortski so res fajn in tudi ne preveč daleč - 6 ur letenja. Mi smo bili, ko sta bila naša otroka stara 2 in 5 let. Nekaj slikic je v mojem albumu. Mi smo bili sicer novembra, ampak tam je vedno prijetno toplo. Lani pa smo bili zadnji teden v februarju na Tenerifih - tudi ok, samo morje je za moje pojme premrzlo - moji so se sicer kopali, jaz pa ne. Varianta je tudi kakšen Egipt, Dubai, Jordanija, samo tam še nisem bila, tako da ne vem, kako je.
|
|
RE: Kam marca z otroki - topli kraji? 12.1.2008 9:43:45
|
|
|
|
emmy
|
Svetujem Kanarske otoki...vseeno kateri otok, ker so vsi lepi in zanimivi. Predvsem pa zelo čisti, kar se mi zdi pomembno za otroke. Ker v Sharm-el Sheikhu se mi je vse zdelo vse skupaj malo bol umazano (od hotelskih sob naprej...). Drugace pa je v Egiptu ravno marca zelo primerna temperatura za počitnice. Kaj pa kakšna Jordanija - Aqaba? Tudi lepo toplo pa se do Mrtvega morja lahko naredite en izlet. Grčija in Turčija se mi takrat zdita se prehladni in ju jaz ne bi svetovala.
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiDružinski izlet na Koreno nad HorjulomHrib Koreno nad Horjulom, ki ga imenujejo tudi Korena je ravno dovolj visok hrib, da se nanj lahko vzpne marsikatera dru...
Zadnje s foruma
Kdaj je vaš otrok nehal uporabljati stekleničko?
пеперутка16
Moja malčica je stara 2 leti in se hrani s stekleničko. V dilemi sem, kako in kdaj jo naj odstavim, pomagajte mi.