|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   punce a gre pri vas na vsakem pregledu partne...
27.1.2005 13:31:30   
sabini
Pri meni gre moj vedno zraven vprašam sicer če gre lahko on tudi noter čeprav mi ne dela vedno UZ tud če sam srček posluša Sabina 26t
Neposredna povezava do sporočila: 1
27.1.2005 13:34:52   
Anonimen
Moj je šel samo ob drugem ultrazvoku. Pri nas smo v čakalnici skupaj z ostalimi ginekološkimi bolnicami in so se mi eni fantje, ki so prišli s puncami na pregled, zdeli malo smešni.

(odgovor članu sabini)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
27.1.2005 13:36:26   
bivka
Moj možek gre z mano samo na UZ-je. Ker jih moja zdravnica ne opravlja (dobim napotnico in se narocim v porodnico), vema kdaj bodo in gre takrat obvezno z mano. V ambulanto na pregled pa ne hodi.
Lp, B

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.1.2005 13:36:48   
saba
zakaj smešni. Saj tudi oni lahko vidijo svojega otroka ali ne?

ma moj je šol na prvi pregled z mano, ker me je blo full strah. Not sem pa šla sama, ker itak je bil komaj prvi pregled in še to vaginalni utrazvok.

ma meni je prav lepo ko v čakalnici vidim par in njo z unim velikim trebuhom.:love:

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.1.2005 13:39:14   
Anonimen
Kaj pa vem, zakaj smešni. Tam sedijo tudi starejše gospe in jih ni malo, pa tisti fantje delujejo, kot da bi jih punce za ušesa tja privlekle.

(odgovor članu sabini)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
27.1.2005 13:40:09   
sabini
jaz ne vem kdaj bo delala UZ zato gre vedno zraven ne vem men ni nič smešno zelo gre rad in nikoli mu ne rečem naj gre vedno sam reče in gre zraven

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.1.2005 13:40:42   
Naja31
Moj je sel z mano na NS in potem se na UZ, ko sva sla na videokaseto posneti.
Drugace se pa meni zdi popolnma nepotrebno, da bi sel zraven na vsak pregled.

Lp, Naja

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.1.2005 13:41:06   
Čiračara
Jaz sem imela do sedaj dva pregleda, na tretjega pri katerem bomo merili NS bo pa obvezno zraven:). Pa pozneje nedvomno še na katerem:)-, ker je zelo firbčen, kaj se dogaja z malim:)-.
Mislim pa, da ni nič narobe če moški spremlja bodočo mamico. Se mi zdi prav lepo za pogledat.

LP

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.1.2005 13:43:42   
tanaja*
Moj gre tut vedno z mano:bravo:. Ko mi dela UZ gre v ambulanto, drugače me pa v čakalnici počaka. Pa tut pri prvem otročku 4,5 let nazaj je bilo tako. Se mi zdi prov fino, da imam takega moža:bravo:.

lp,tanaja*

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.1.2005 14:01:22   
saba
ja jaz mojega ne vlečem s sabo, on hoče it z mano, jaz pa sem vsa v :rozica::rozica::rozica: ker me pelje.

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 10
27.1.2005 14:08:56   
Romcka
hi pupe:)
meni je pa full lepo ko kdaj vidim kako kak mozek spremlja svojo nosecko...vceraj sem bila na tecaju za zgodnjo nosecnost in mi je bilo tak toplo pri srcku, ker je sel moj lubi z mano...in fino je blo pogledat se tistih par deckotov v predavalnici...Se posebno v prvi nosecnosti, ko je vse tak cisto novo, je tok lustno ker ne gres cez vse sam. Moj mozek bi rad znal vse..previjat, kopat, preoblacit....in seveda bi tudi on rad bejbija videl na UZ, pa slisal malega srceka...in super se pocutim ker si on to tako zeli:)
sicer pa lahko ima vsak svoje mnenje...tole je pac moje...
R

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 11
27.1.2005 15:27:57   
Naja31
Ej, tocno tako, Splisni.
Kaksni res zgledajo ko kupi nesrece, ko sedijo v cakalnici:)
Kar pa ne pomeni, da vsi tako zgledajo, da me ne boste narobe razumele.
Meni je cisto vseeno, ce mi tisti cas caka v cakalnici ali doma. Nimam pa nic proti ce me zapelje, ker se mi ne da vec s trebuhom prevec naokoli prevazati.

Naja

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 12
27.1.2005 16:57:06   
Annny
Moj je šel samo 1x. Ne vem, tudi meni je bilo odveč, da bi moral tam sedeti z mano in se počutiti odveč..pri nas imamo namreč takega G, da bodočega očeta sploh ne pogleda, niti ne upošteva:zmeden2:
Tako da sem raje vse skupaj opravila sama:)
LP

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 13
27.1.2005 17:56:55   
Sneguljcica
Moj gre vsakic zraven. Se mi zdi, da bi mu prov zamerla ce bi bla sama v tem...Tako lahko vsaj poklepetava pa se fino kratkocasva ko skupaj cakava, cakava in cakava da pridem na vrsto(...vcasih res treba kar par ur cakat in ce ne bi mela lubega zraven bi po moje ze znorela).:love:

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 14
27.1.2005 19:05:10   
Naja31
Ce moras par ur cakati, potem je kar fajn, da je zraven. Ta je pa res mal huda: par ur! Kam pa to hodis?

Lp, Naja

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 15
27.1.2005 19:29:23   
Annny
Hehe, npr. na Jesenicah se čaka par ur:):zmeden2:

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 16
28.1.2005 5:04:46   
LEJLA
Moj je bil z mano na cisto vsakem pregledu pa sem imela samo en UZ (20t). Z mano je bil tudi na pregledu po porodu (smo prisli kar z:duda:). Sta hotla v cakalnici pocakat pa so sestra in g. rekli naj le pride notri, da si ga ogledajo.9nebesa
Ja prvo rundo sem imela super ekipo.(smo pa doma v zda) Bilo je 8 ginekologov/porodnicarjev. In ko si sel na pregled si moral do konca nosecnosti biti pri vsakem g. vsaj enkrat, tako da ga spoznas ( da v primeru poroda ves ker je doktor:)- drugace pa si bil vsak drugi obisk pri "svojem" (eden iz te skupine). Na zalost so prisli v konflikt z univerzo (bili so redni profesorji) tako da so sli vsi skupaj v privat. Njihova nova ambulanta pa ne jemlje moje zdr. police:((:((:(( Tako da za sedaj se zmeraj iscem v katero ambulanto naj se odpravim. Ja sem se razpisala, ker mi to tko na dusi tisci:(

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 17
28.1.2005 8:13:54   
Janika
Moj gre cist vsakic z mano na vsak pregled, noter brez vprasanja se celo kamero je na nuhalno vzel in vse posnel. Zdej je full lepo to pogledat.
Niti slucajno noce zamudit nicesar.

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 18
28.1.2005 9:30:13   
Anonimen
Saj pregledi so različni. Če bi z menoj hodil na vsak pregled, bi doživel konkretno tole: Dober dan, kar na stol prosim. Potem sledi petsekundno šarjenje skozi nožnico, nato: Dobro. Se vsedem na stol in reče: Izvidi so v redu, teža previsoka. Se bo treba pazit. Na svidenje.
Tole je pa čisto vseeno, če zamudi.

(odgovor članu sabini)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
28.1.2005 9:38:49   
Sneguljcica
Naja31 hodim v Celju, k eni res vredu G. Sej razen čakanja nimam zaenkrat nobenih pritožb...Majo pač tako gužvo. Itak pa zadnje čase največ časa porabim za čakanje za ctg...nekako se zmeraj ko pridem tja nabere nekaj punc, ki vletijo s popadki...in imajo zato seveda prednost...pred enim tednom sem tako cakala samo na ctg nekje tri ure...pol pa se čakat na G, da pregleda rezultate...Recimo da sem bla v zgradbi za ginekologijo od nekaj do 10ih do 14ih.:zmeden2::zaspan:

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 20
28.1.2005 18:13:36   
LEJLA
splisi pri nas smo se pa zmerej se kej pogovarjal
najprej je zmerej vprasu, ce imava kej vprasanj...midva jih skor nikol nisva mela k sem vse pa se vec na RR zvedla:)-
pol smo pa vsakic kaksno temo obdelal
ali bom dojila (pregled dojk in svetovanj)
kako poiskati dobrega periatra
kaksne moznosti poroda imam
telovadba
sex
pa na zacetku vsakega trimesecja je povedu kaj lahko pricakujem, kake spremembe bo imel:duda:

pregled je bil pa tak
sestra: tezo, pritisk in voda (za lipide:zmeden:nisem ziher)
doktar: zmeru trebuscka (od kosti do popka) in poslusanje srcka z doplarjem

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 21
29.1.2005 16:51:01   
Talči
Ku ku,
jaz sem nameravala mojega vzeti zraven na nuhalno, pa je rekla sestra, naj ne hodi, ker se ne bo nič kaj posebnega videlo, da pa je prisrčno vabljen na morfologijo, ki bo trajala veliko dlje in si bomo vse podrobno ogledali. Čeprav je moj hotel zraven, je potem ostal doma.
Čez nekaj tednov pa bo zagotovo šel zraven...
LP
Talči
14 t 1/7

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 22
29.1.2005 19:21:20   
sabini
kakšen pa je to pregled morfologija?

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 23
29.1.2005 19:31:08   
KIRA
pri meni ni smel bit, na UZ pa sam dvakrat. drgač pa je vedno šel zraven in me v čakalnici tudi počakal. 9nebesa

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 24
30.1.2005 18:04:19   
Talči
Sabini,
na morfološkem pregledu v ca 20t pregledajo tvoji bebici vse notranje organe, ude in podobno.
Takrat se to še vidi, ker je koža prozorna.
LP
Talči

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
10 stvari, ki jih morate storiti, preden r...
Mnogi vam teh pomembnih stvari ne bodo povedali pred porodom. Zapomnite si jih.

Pranje ritke.
пеперутка16

Ali vaš mož preoblači otroka, mislim pranje ritke in menjavanje plenic?