|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ginekologinja Ljubljana
13.3.2008 15:34:02   
aqua77
Nemorem verjet!!! Da ti to lahko reče!!! Pa na tek način!!! Sram jih je lahko!!!user posted image user posted image

_____________________________

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Ginekologinja Ljubljana
13.3.2008 16:04:05   
Madre
oj, jaz sem pri dr. Finkovi in mi je ok. Se pogovori s pacienti in sestra je neznansko prijazna. Verjetno imajo res gužvo in je pač to posledica sistema. Nočem nobenega hvalit samo povem, da imam dobre izkušnje pri dr. Finkovi in sem pri njej že od 2 obiska ginekologa sploh...

Glede odgovora receptorke pa no comment....

l.p.



_____________________________

Keep it optimistic!

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Ginekologinja Ljubljana
13.3.2008 16:09:11   
tane
ja, so mi jo priporočili tule, saj vem, da je povsod čakalna vrsta zato sem klicala že zdaj, in se vpisal za september, ni frke, sem zadnje čase že skužila tale naš sistem. čudno mi je bilo edino to, da je sestra rekla, da samoplačniško pa ne gre, ker sem rekla kaj pa če bi plačala, da me zdaj samo pregleda oz. po pravici povedano, da jaz njo malo prečekiram, če mi bo všeč.
vem, da katera zna reči, da kompliciram ampak zdajšnjo G ima od 19 leta, več lot 10 let že in če sem se odločila da jo zamenjam bi res rada da je nekdo, ki mu bom lahko zaupala.

(odgovor članu Madre)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Ginekologinja Ljubljana
13.3.2008 16:19:31   
Madre
tane, čisto niče ne kompliciraš saj gre za tvoje zdravje in če ne boš sama poskrbela zase tudi drugi ne bodo. No evo mogoče se srečava kdaj v čakalnici he he he he he...

_____________________________

Keep it optimistic!

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Ginekologinja Ljubljana
14.3.2008 10:31:53   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: vitae

Se počasi pridružujem razpravi o plačevanju storitev v Leonišču. Jaz imam sicer izbrano ginekologinjo v KR, a ker je bila na porodniški, sem si v Lj uredila preglede pri dr. Voglerju (priporočam!!!). Plačala sem le prvi pregled, in nobenega več. Res pa je, da moraš/sem morala prinesti od svoje osebne zdravnice enoletno napotnico.



je moj osebni G in ga tudi priporočam!!!


_____________________________

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu vitae)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Ginekologinja Ljubljana
9.9.2008 11:32:52   
kejt2
KulGirl!

Ja na leonišču se vse plača tudi, če izbereš zdravnika s koncesijo in podpišeš, da je tvoj izbranni zdravnik: sem imela kronične težave pa sem morala stalno plačevat, da mi je dajala žavbo (ne da bi poiskala vzrok), ker mora zdravnik/zdravnica najprej ugotovit, da imaš težave in to tudi deklarirat, drugače pač plačuješ. Baje se plačuje zato, ker so zdravniki tam taki stručkoti, da so njihove usluge nadstandardne user posted image Tako obrazložitev so meni dali.
H sreči sem zadevo uspešno zrihtala in sanirala drugje.

LP,
Kate

< Sporočilo je popravil kejt2 -- 9.9.2008 11:40:28 >

(odgovor članu KulGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Ginekologinja Ljubljana
9.9.2008 12:42:33   
rakica26
Tudi sama imam ginekologinjo v Leonišču DR. Pintar, in sem do sedaj vedno plačevala, sedaj,ko pa načrtujeva dojenčka in imam veliko težav mi je dala napotnico, preglede imam samo dopoldan in ne plačujem ničesar.
Drugače pa se res vse plača in lahko kar lepo stane. Sama vem, da sm pred letom tam pustila okoli 100 E pregled,uz,pa laboratorij.

Drugače sem pa z ginekologinjo super zadovoljna.

Lp

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Ginekologinja Ljubljana
9.9.2008 17:32:09   
taši84
Murkica- js sm pa ravno pinterjevo zamenjala ker je vedno sam nakladala nrdila pa ni nič. in lih ona mi je rekla da če nimam rednih M je to zanjo vse čist normaln in se bo kao samo od sebe uredil. pa se po tolkih letih še ni.
Jadranka Domazet Fink pa je kot mama ful v redu (do zdaj je imela oba otroka v našem vrtcu) in pravijo da tudi kot G.
js mam zdej Požlepovo k je tut v leonišču.


_____________________________

**Septembra bomo trije....**

(odgovor članu rakica26)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: Ginekologinja Ljubljana
9.9.2008 18:40:00   
kitka1
Z ginekologi v Leonišču je tako: če si iz Lj., potem si ga lahko izbereš tam, počakaš na vrsto in to je to. Potem je to pač tvoj izbrani ginekolog, do katerega imaš vso pravico (seveda brez doplačila).

Če pa nisi iz Lj., potem si lahko izbereš ginekologa kjerkoli na enak način, razen v Lj. v Leonišču je potrebno (do)plačati vsak redni pregled (okoli 25€). Enkrat so mi razložili, da je to zato, ker so tukaj zaposleni sami specialisti. Sicer tega še vedno ne razumem čisto, ker sem mislila, da je vsak ginekolog pač specialist. Ampak očitno so tukaj ginekologi višjega ranga. Večinoma se ukvarjajo tudi z neplodnostjo, operirajo vse mogoče, so profesorji ...

Pri meni je bilo tako, da sem imela izbrano G v Leonišču od 15. leta dalje (sem iz Kr). Na začetku nisem plačevala, potem so uvedli doplačilo rednih pregledov. Lahko bi šla kam drugam, a sem ostala, saj se mi to ni zdel tak strošek. Vse ostalo, kar ni redni pregled, je namreč na zavarovanje (npr. vsi pregledi v nosečnosti, obravnava neplodnosti ipd.). In še dobro, da sem ostala, saj se že dve leti trudim za user posted image . Po enem letu mi je moga G že napisala cel kup napotnic in kasneje receptov, zdaj pa sem že v vrsti za umetno. Če bi bila kje drugje, vprašanje, kako daleč bi bila zdaj. Ker bi me po kakšnem letu ali dveh verjetno šele poslali na Leonišče, potem moraš na vrsto čakati še tam, kar je bilo meni prihranjeno.

O Podlipnikovi sem pa slišala že toliko zgodb, da se res čudim, da ima še koncesijo.

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: Ginekologinja Ljubljana
9.9.2008 18:41:41   
kitka1
Pozabila sem povedati, kdo je moja G: dr. Bojana Pinter. Z njo se da vse lepo pogovoriti, dogovoriti, tudi sam lahko kaj predlagaš in to upošteva...

(odgovor članu kitka1)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: Ginekologinja Ljubljana
14.9.2008 12:18:27   
Tanja55
Tudi jaz sem morala zamenjat G iz studentskega (dr. Novakova, ki je bla super), tko da sem bla kar mal pod pritiskom koga dobit. Pa so mi svetovali dr. Dimnikovo v ZD Bezigrad, pa je sestra rekla, da ne sprejema, zato sem poklicala k dr. Leni Zigon in so me sprejeli. Sestra je samo odlocna in efektivna, ne pa neprijazna (in glede na vse telefone in frko ki jo ima, jo lahko samo obcudujem). Tko da jst sem izjemno zadovoljna z zdravnico, vse pogleda, svetuje, vprasa, si vzame cas...ja res je, cakas, ampak vseeno se splaca.

(odgovor članu kitka1)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: Ginekologinja Ljubljana
18.9.2008 19:52:24   
kejt2
Jaz sem iz LJ pa sem isto v Leonišču morala plačevati (čeprav je bila ga. moj osebni izbrani ginekolog) in je bilo kar drago. Šla sem pa tja zato, ker imam resne težave in naj bi bili tam kao veliki strokovnjaki. Za mojo zdravnico si upam trdit, da to ni. V detajle ne grem, ker me kar želodec začne bolet, če samo pomislim.
Sedaj sem samoplačniško: če že moram plačevati, potem plačujem vsaj nekomu, ki ne molze dveh krav hkrati.

LP,
Kejt

P.S.: da ne bo pomote, prepričana sem, da so nekateri doktorji v Leonišču res super in vredni denarja, samo jaz sem imela smolo. Po tem pa nisem imela ne volje ne poguma "še malo probavat", da bom "trofnila" ta pravega dr.

(odgovor članu Tanja55)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: Ginekologinja Ljubljana
28.11.2008 12:36:33   
kajtebriga
Če ste pametne ne hodite h Kovačeviču (Zd.Metelkova). Jaz sem bila pri nejm 5 let. Z mano je delal kot kreten. Grobo in brez vsakršnega občutka. Pri vseh mojih vprašanjih pa je bil zelo nestrokoven in nikoli ni na njih odgovoril direktno. Nekega dne sem šla na reden pregled. Moj izvid je pokazal atipične ploščate celice, kljub temu da je med opombami pisalo z rdečo, da ne morejo izključiti hude diskarioze se ni pretirano sekiral - verjetno pa tudi izvida v celoti ni prebral.
Dal mi je antibiotike in me naročil na kontrolo. Želela sem tudi da mi ob naslednjem pregledu naredi test HPV, pa mi je odgovoril, da na tem testu PAP kaže da HPV-ja nimam. (By the way - test HPV se naredi tako, da se bris da v posebno epruveto in se pusti gojiti, pri testu pap pa se bris namoči v alkohol - torej iz tega izvida se nikakor ne da prebrati ali imam HPV ali ne).
Jaz blazno brihtna punca, pa sem se za to kontolo (hvala bogu in še vedno ne vem zakaj) naročila istočasno še h prof.dr.Vrščajevi (samoplačniško).
Ko je prišel dan kontrole sta oba naredila svoje delo. Kovačevičevi testi so pokazali, da sem zdrava, testi prof.dr.Vrščajeve pa da imam hudo diskariozo z visoko stopnjo PIL.
Z njenim testom sem šla h Kovačeviču in ga vprašala kako je možno, da sta testa narejena na isti dan lahko tako različna. Ta je zopet začel, da z mano ni nič narobe, da je to samo vnetje. Ko sem ga vprašala kaj pomeni huda diskarioza z visoko stopnjo PIL mi je odgovoril: ''To so celice, ki so skoraj zdrave, malo so slabše, ampak je to čist tko kot da so popolnoma zdrave'' Z mano je govoril kot, da nikoli ni študiral medicine. Ko sem še naprej drezala z vprašanji in mu jaz povedala kaj to pomeni se je čist razkuril, mi rekel da sedaj sva pa midva zaključila, da naj grem kr drugam in me dobesedno nagnal ven iz ordinacije.
Prof.dr.Vrščajeva je v nasprotju z njim odreagirala povsem drugače. Takoj me je naročila k sebi na Onkološki inštitut na biopsijo. Naredila je tudi teste HPV. Testi so pokazali, da imam CIN III in visokorizične HPV. Takoj naprej po teh izvidih sem bila že naročena na konizacijo (LLETZ poseg)..
Če bi zaupala Kovačeviču bi sedaj že imela raka materničnega vratu in kdo ve ali bi se sploh kdaj pozdravila in ostala med živimi. Naj povem še to, da je bil poseg LLETZ uspešen in da je bilo tkivo odstranjeno v zdravem, vendar je bolezen v tem času od Kovačeviča do operacije že toliko napredovala, da imam okužbe v endocervikalnih žlezah - to je v žlezah materničnega vratu in se mi zadeva lahko kadarkoli ponovi. Če bi Kovačevič prebral moj prvi izvid in odreagiral tako kot profesionalci na svojem področju, bi bila jaz sedaj lahko popolnoma zdrava.
Zatorej NE HODITE H KOVAČEVIČU ČE VAM JE MAR ZA VAŠE ZDRAVJE.
Tudi moja prijateljica je hodila h njem, pa iz podobnih razlogov ne hodi več...

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 38
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Vaginalne okužbe je treba zdraviti
Najpogosteje vaginalne okužbe povzročajo glivice. Če okužb ne zdravimo, imajo lahko negativne posledice na plodnost in n...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?