Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, ki je še vedno ni. Cikel imam zdaj ko sem nehala jemat tabletke tam od 28-30 dni. Danes je 30-dan. Sicer migreno, ki jo imam ponavadi pred M sem že imela, pa joške mam tud napete blazno, da me ful "kolobarji" in bradavice bolijo. Pa me je zdaj kar mal panika zagnala, kaj pa če.....(če je ne bo seveda).
Ok res da si še enega otroka želiva, in da se greva metodo pazi, pa da sva hotla počakat do konca poletja preden začneva, ampak če bi bla noseča bi blo pa vseeno mal "unexpected"
. Testa ne bom delala, bom vseeno še mal počakala, ampak če pa do sobote ne bo nič, bo pa treba en CB naredit a ne?
zato vam želim, da čimprej zagledate magični plusek na testu in da se bom lahko z vami iskreno veselila. 
. Se mogoče motim? Res iz vsega srca ti želim da se pokaže plusek. Pa več krat se nam pridruži in seveda sporoči novico!