Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Končno ponovno priklopljena na internet! 3.2.2005 22:38:23
|
|
|
|
Suzi*
|
Ojla nosečke!! Mogoče se me še katera spomni (Mina1, Dolina)....enkrat v začetku decembra sem mrknila v pozabo in z RR-ja. Sem šla na bolniško in sem ostala brez interneta. :(( No vmes sva z lubijem dokončno prenovila stanovanje, se preselila in po kar nekaj komplikacijah z računalnikom smo se pravkar uspešno priklopili na internet. :sloncek::sloncek::sloncek: Sicer sem že ugotovila, da sem v gromozanski zamudi, absolutno zaostajam za informacijami na RR, ampak upam, da bom vsaj malo nadoknadila. Sem opazila, da imamo marčevke svojo temo. Kako lepo! :bravo::bravo: Se vam pridružim tam!!9nebesa Drugače pa jutri nastopim porodniško :sloncek:. Pa pregled imam, pa prvič grem na CTG, komaj čakam! pa pa, se beremo jutri! lp, Suzi 35t
|
|
|
|
Končno ponovno priklopljena na internet! 3.2.2005 22:48:47
|
|
|
|
Anonimen
|
WB, Suzi! :rozica: Kolk mate snega tam dol?
|
|
|
|
Končno ponovno priklopljena na internet! 3.2.2005 22:59:40
|
|
|
|
Suzi*
|
Hvala, :rozica:! Pri nas je kar lepo zasneženo. Od notri je sicer prav lepo za pogledat, ampak ven mi pa nekako ni za it. Sem že kar malo štorasta s tem trebuhom, pa se bojim, da se ne bom kje zvrnila na rit. ;) Če mi bo jutri uspelo naložit fotkice na računalnik, pošljem kakšno slikico z zimsko idilo - pogled iz našega stanovanja.:bravo: Meni je namreč ful všeč, pol pa kr nekej fotkam. :)- ...eh, dolgčas, a ne? ;)
|
|
|
|
Končno ponovno priklopljena na internet! 3.2.2005 23:10:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaaaaaaaaaaaaaaaaa, prosiiiiiiiim:love::love::love: Pri nas je tut končno....sneg:)
|
|
|
 | Stran: [1] |
Crkljanje dojenčkov.
пеперутка16
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?