womanpolice
|
Mala81, Ledenka in ostale seveda... svoji pikici zelo čuvam. Mogoče se bo zdelo malo čudno, ampak včasih - skoraj vsak dan - se pogovarjam z njima... Govorim jima, da naj bosta pridni, naj ostaneta notr še slabih devet mesecev, in potem z rojstvom osrečita mamico in očija. Božam ju in ju prosm, da naj ostaneta notr na toplem, v zavetju maternice, ... Vam povem današnji pripetlaj.. no, brale boste verjetn jutr, saj že očitn vse spite (a greste spat s kurami?) Sm bla pr zdravnici in je bila med. sestra notr in en reševalec, pa se z med. sestro pogovarjava o tem, pa me tip gleda v moj veeeeeeeeeeeeeliiiiiikkkkkkkk trebuh od hiperce (mi zgleda kot bi bila v 4 mesecu) in reče: "a ste noseči?" jst pa odgovorim: "ja, en teden" Pa me deeeeeeeeeebeeeeeeeeeeeelooooooooo gleda in me vpraša: " a bodo trojčki"?" jst pa odgovorim: "ne, dvojčki... zaenkrat" pa vpraša "a res? dvojčki?" pa spet odgovorim "ja, zaenkrat." Tip je debelo gledal in mu po mojem ni blo nč jasn... mislm, da je mislu, da ga zafrkavam... Vijolica30 tud ti nam stojiš ob strani, nas vzpodbujaš, bodriš, tolažiš... dobro se z dobrim vrača... no, pa slabo tud z dobrim, pravimo Kristjani... Pošiljam ti en veeeeeeeeeellllllliiiiiiiiiikkk objem . Punce... (da spet ne naštevam imen, ker bom zihr katero pozabila, potem pa bo užaljenost...) hvala, da držite pesti zame... tud jst srčno upam, da bosta moji dve pikici lepo rasli še do januarja 2009 (to bi bilo super, saj imam jst tud konec januarja rojstni dan).......... nč, želim vam lahko noč in sladke sanje... No, ker pa tole verjetn berete šele zjutraj... pa vam želim DOBRO JUTRO... Ja, kričim, da se zbudite............. lp!
|