|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   iščem ginekologinjo - lj
13.2.2005 12:49:12   
Karmelca
V Ljubljani iščem novo ginekologinjo. Sem drugič noseča in bi rada eno dobro ginekologinjo. Super bi bilo, če bi jo našla bolj na južnem delu lj. Ali ima katera izkušnje iz centra murgle? Katerekoli informacije bom zelo vesela in zelo mi boste pomagale. Ne bi rada šla k eni kar na blef!

Sedaj hodim na Aškerčevo in sem bila zadovoljna, ker pa nisem več študentka, moram iti!:((

Hvala!:sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   iščem ginekologinjo - lj
13.2.2005 20:20:19   
nejcko
Jaz že (hmmmm, s sploh ne spomnim) koliko časa nimam več študentskega statusa, pa še vedno hodim na Aškrčevo. Obe nosečnosti sem dala skoz tam, brz statusa, tako da res en vem, zakaj moraš it. Izbirni zdravnik je izbirni zdravnik, a ni tako, saj niso privat.

(odgovor članu Karmelca)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   iščem ginekologinjo - lj
13.2.2005 21:38:32   
Karmelca
Se popolnoma strinjam s tabo, vendar mi je sestra (ko sem se prišla naročit na pregled) rekla, da ne morejo vzeti novih študent, ker je nas, "neštudentk", preveč. Prosila me je, če si lahko poiščem drugje.

(odgovor članu Karmelca)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   iščem ginekologinjo - lj
14.2.2005 12:14:00   
nejcko

Ja, to pa je čisto možno. Mene se je zobar tako znebil, me tudi kot samoplačnico ni hotel imet. Je pa privat s koncesijo za študente.

Jaz ti drugega gin. ne znam priporočit, samo to ti lahko povem, da NE hodi k Mojci Demšar v ZD Šiška.

(odgovor članu Karmelca)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   iščem ginekologinjo - lj
14.2.2005 13:26:34   
žabica
Jaz še deset let hodim v Lavnišče in mi je zelo v redu, če ne drugega je čisto blizu porodnišnice..

(odgovor članu Karmelca)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   iščem ginekologinjo - lj
14.2.2005 13:33:48   
nanka
Sicer ne poznam nobene ginekologinje, ti pa lahko priporočim ginekologa dr.Tataloviča, ki je krasen.
Je na Viču ( pri Intersparu)in ima koncesijo tel. 2574790.
Cao

(odgovor članu Karmelca)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   iščem ginekologinjo - lj
14.2.2005 13:55:03   
nanka
devica,
nimam ginekologinje imam ginekologa Tatalovića in sem zelo zadovoljna. Vprašaš ga lahko vse in vse pove.

(odgovor članu Karmelca)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   iščem ginekologinjo - lj
14.2.2005 19:12:34   
marta2

Samo v Murgle h Križajevi NE:grrr:. O njej je bilo že ogromno napisano (glej zapise za nazaj), pa sem kljub temu vztrajala pri njej, ker mi je bilo zoprno menjati. Nosečnost in vse je potekalo ok, kljub temu nisem šla k njej na nuhalno, čeprav jo opravlja. V materinsko knjižico mi je napisala napačno diagnozo dvojčkov in ko se je porod zakompliciral in zahteval hitro ukrepanje, so porodničarji popizdili.

Rodila sem v Postojni in tam dela kot porodničarka dr. Babnikova:bravo:, ki druge dni dela v centru Dravlje (mislim, da Bratov Babnik 10). V kolikor misliš tam rodit, jo toplo priporočam. Za nosečnice menim da je velik plus, če hodijo k ginekologu, ki dejansko sodeluje pri porodih in ne da mu samo piše, da je porodničar. To pa tko al tko piše vsem ginekologom. So pa v porodnišnici zelo pohvalili dr. Tataloviča.

LP Marta

(odgovor članu Karmelca)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   iščem ginekologinjo - lj
15.2.2005 16:40:20   
špička
Tut jaz pravim samo v Murgle h Križajevi NE!Sm mela med nosečnostjo operacijo, ki je bila nepotrebno oz. ce bi ona malo bolje pogledala, bi jo opravl že prej, potem me pa niti ni vprasala kot vsak normalen clovek, ce je vse v redu po operaciji, sam vprasala je kaj pa te sivi, pa sem ji povedala ona pa samo: aja. Pa ce jo kej vprasas dobis odgovor ce ima dober dan, ce ne je pa lahk tut tok tecna da to ni res, kot da si ti kriv ker si je tak poklic zbrala!Res jo mocno odsvetujem

(odgovor članu Karmelca)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Prva ocena dojenčka – kaj nam pove Apgar?
Že v prvi minuti svojega življenja dojenček prejme prvo oceno, v peti pa drugo. Ti rezultati sestavljajo oceno na Apgar ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Pranje ritke.
пеперутка16

Ali vaš mož preoblači otroka, mislim pranje ritke in menjavanje plenic?