Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
iščem ginekologinjo - lj 13.2.2005 20:20:19
|
|
|
|
nejcko
|
Jaz že (hmmmm, s sploh ne spomnim) koliko časa nimam več študentskega statusa, pa še vedno hodim na Aškrčevo. Obe nosečnosti sem dala skoz tam, brz statusa, tako da res en vem, zakaj moraš it. Izbirni zdravnik je izbirni zdravnik, a ni tako, saj niso privat.
|
|
|
|
iščem ginekologinjo - lj 13.2.2005 21:38:32
|
|
|
|
Karmelca
|
Se popolnoma strinjam s tabo, vendar mi je sestra (ko sem se prišla naročit na pregled) rekla, da ne morejo vzeti novih študent, ker je nas, "neštudentk", preveč. Prosila me je, če si lahko poiščem drugje.
|
|
|
|
iščem ginekologinjo - lj 14.2.2005 12:14:00
|
|
|
|
nejcko
|
Ja, to pa je čisto možno. Mene se je zobar tako znebil, me tudi kot samoplačnico ni hotel imet. Je pa privat s koncesijo za študente. Jaz ti drugega gin. ne znam priporočit, samo to ti lahko povem, da NE hodi k Mojci Demšar v ZD Šiška.
|
|
|
|
iščem ginekologinjo - lj 14.2.2005 13:26:34
|
|
|
|
žabica
|
Jaz še deset let hodim v Lavnišče in mi je zelo v redu, če ne drugega je čisto blizu porodnišnice..
|
|
|
|
iščem ginekologinjo - lj 14.2.2005 13:33:48
|
|
|
|
nanka
|
Sicer ne poznam nobene ginekologinje, ti pa lahko priporočim ginekologa dr.Tataloviča, ki je krasen. Je na Viču ( pri Intersparu)in ima koncesijo tel. 2574790. Cao
|
|
|
|
iščem ginekologinjo - lj 14.2.2005 13:55:03
|
|
|
|
nanka
|
devica, nimam ginekologinje imam ginekologa Tatalovića in sem zelo zadovoljna. Vprašaš ga lahko vse in vse pove.
|
|
|
|
iščem ginekologinjo - lj 14.2.2005 19:12:34
|
|
|
|
marta2
|
Samo v Murgle h Križajevi NE:grrr:. O njej je bilo že ogromno napisano (glej zapise za nazaj), pa sem kljub temu vztrajala pri njej, ker mi je bilo zoprno menjati. Nosečnost in vse je potekalo ok, kljub temu nisem šla k njej na nuhalno, čeprav jo opravlja. V materinsko knjižico mi je napisala napačno diagnozo dvojčkov in ko se je porod zakompliciral in zahteval hitro ukrepanje, so porodničarji popizdili. Rodila sem v Postojni in tam dela kot porodničarka dr. Babnikova:bravo:, ki druge dni dela v centru Dravlje (mislim, da Bratov Babnik 10). V kolikor misliš tam rodit, jo toplo priporočam. Za nosečnice menim da je velik plus, če hodijo k ginekologu, ki dejansko sodeluje pri porodih in ne da mu samo piše, da je porodničar. To pa tko al tko piše vsem ginekologom. So pa v porodnišnici zelo pohvalili dr. Tataloviča. LP Marta
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiPrva ocena dojenčka – kaj nam pove Apgar?Že v prvi minuti svojega življenja dojenček prejme prvo oceno, v peti pa drugo. Ti rezultati sestavljajo oceno na Apgar ...
Zadnje s foruma
Pranje ritke.
пеперутка16
Ali vaš mož preoblači otroka, mislim pranje ritke in menjavanje plenic?