Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
je stara 2,5 meseca in je že dvakrat bila pošteno zaprta.Pred kratkim je bila zaprta 4 dni in nato je kakala brez krčov bolj tekoče zeleno blato,nato je bila zaprta že spet 2 dni in ponovno je bilo blato tekoče in zeleno.Hraniva se z aptamil comfort že od samega začetka.Kaj je možno,da je za to blato kriv čaj ali je to samo del prebave ,ker se mora prebava uravnovesit.?

.
pa bo stara 5mesecev v torek)..vglavnem..sem ji tudi devala aptamil comfort..ko pa sem začela dajat hipp pre..se ji je blato takoj izboljšalo..zdaj normalno kaka-včasih je še zeleno,vendar ni tekoče. poskusu zamenjati hrano.
bo star 5 mesecev in tudi kaka temno zeleno redko - večkrat na dan. Pijeva pa Aptamil ADC + rižolino, ker ima refluks. Pa zvija ga kar močno - kar naprej se napenja in krči. Se tko napenja, da mu gre pol še več mlekeca ven. Danes začnemo po nasvetu P z GH. Juhuhu.
, pa imava od začetka julija 2009, take težave, kot so opisane zgoraj, se pravi sluzato temno zeleno blato in kar močno smrdi. Midva se izrecno dojiva. Zato me zanima, kako je s tem. Naj povem še, da se mu začetek meseca začela dajat AD3, sama pa sem jemala Legofer. Sedaj mu že več kot en teden ne dajem kapljic in tudi sama ne jemljem Legoferja, pa je še vedno isto. Pred tem je imel normalno blato rumenkaste barve. Aja, pa pila sem cedevto, ker ga po svežem sadju zvija oz. napenja.