|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Bodite pozorni na klope 18.6.2008 21:06:12
|
|
|
|
nanč
|
oh,ti klopi!Naša ga je imela letos že trikrat,skoz iz vrtca..Sma jo dala zato cepit proti klopnemu menigitisu,kr jo majo tak radi..baje so bili tudi pozimi.
|
|
|
RE: Bodite pozorni na klope 18.6.2008 22:01:44
|
|
|
|
frutka_
|
Paziti moraš, če bi nastal kakšen madež okoli mesta ugriza. Recimo beli krog z rdečim robom, ki raste. Proti klopnemu meningitisu je cepljen tudi naš. Ampak tudi borelioza je nevarna bolezen.
|
|
|
|
|
RE: Bodite pozorni na klope 18.6.2008 22:14:23
|
|
|
|
nanč
|
Zaenkrat se ni nič pokazalo,hvala bogu!Smo vsaj pomirjeni,če vsaj menigitisa ne fasa.Upajmo,da jih bo čim manj(klopov)
|
|
|
RE: Bodite pozorni na klope 18.6.2008 22:36:26
|
|
|
|
Tempera
|
Naša triletnica ga je tudi imela danes v lasišču, sem ga odstranila, še preden je bil prisesan. Upam, da ne bo nobenih kolobarjev ...
|
|
|
|
|
RE: Bodite pozorni na klope 18.6.2008 22:52:45
|
|
|
|
lelaval
|
Edino zaradi klopov in uši sem vesela, da je naša 3 letnica "boga" pri laseh - pa še ti so blond . Je pa ga moja najstarejša mesec nazaj imela v uhlju - na zgornjem robu čisto notri.
|
|
|
RE: Bodite pozorni na klope 18.6.2008 22:59:08
|
|
|
|
nanč
|
No,klope že poznamo,zdaj pa čakamo še,če bomo dobili še uši,glede na to,da so se pojavili v vrtcu v večji skupini
|
|
|
RE: Bodite pozorni na klope 18.6.2008 23:52:04
|
|
|
|
lelaval
|
Nanć nič bat zaradi uši - ni rečeno, da jih bo tvoj otrok dobil
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiDatumi izplačil socialnih transferjev za l...Povezavo na tale članek si shranite med priljubljene, da boste imeli pomembne datume izplačil socialnih transferjev za p...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Otrokova slabovidnost_Anja_Kdo vas je opomnil na to, da otrok slabo vidi?Vzgojiteljica v vrtcu (
52%)

Otrok (
35%)

Babica (
12%)
Število vseh glasov: 209Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!