Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
včasih si ročno iztiskam mleko in ji ga dam po steklenički( do zdaj je bilo to cc.4), takrat pa se ne joče in zaspi. mene zanima kaj mi priporočate al naj kupim mlečno formulo in ji jo dodajam, in če mi priporočate katera je najbolša in koliko stane približno.

Kako dolgo se pa doji
, da zahteva po 15tih minutah spet? Mogoče pa poje bolj malo in zato želi večkrat....mogoče se samo crklja....Tvoje dete je staro komaj 10 dni, proces ponudbe in povpraševanja se pri vaju šele vzpostavlja....če želi, jo pač večkrat pristavi. Jaz si na tvojem mestu nebi nič črpala mleka....
. Boljše preveč, kot premalo, saj količino mleka lahko kdajkoli zmanjšaš, povečati pa ga po določenem obdobju več ne moreš. Ne takoj obupat in poseč pa adaptiranem mleku, razen če res ne bo šlo drugače, drugače ti ne bo več hotel zizat, saj je otroku dosti lažje pit po steklenički, ker se ne rabi tako mantrat. Odvečno mleko pa lahko porabiš, ko ga ne boš več dojila. Vztrajaj pa čeprav vem da je težko, ampak se splača. Mogoče ti bo celo pumpica pomagala pri bradavicah, da ne bodo tako vdrte, probat ni greh. Sporoči, če bo kak napredek pa vso srečo