Martina27
|
Živjo! Vem,da je najtežje pomislit na to,kako bo ko boš ostala sama z svojo princesko. Težko bo,sam verjemi mi,da z vsakim dnem lažje in bolje za vaju. Tudi jaz imam za sabo končano vezo z fantom s katerim imama otroka in sem ga ljubila bolj kot sebe,ampak nama tudi enostavno ni šlo,sicer ni bilo fizičnega obračunavanja ampak sam žaljenje in tako naprej. Zelo dolgo časa sem zbirala pogum,da grem vstran od njega. Ko pa je prišlo tako daleč sem z zelo težkim srcem spakirala in za vedno odšla od njega vstran sa sabo pa seveda odpeljala sineka. Veš,takrat se mi je podrl celi svet,prejokala še in še pretrpela še in še v 1 mescu sem shujšla za 20 kg,vse tisot kar sem v nosečnosti po nepotrebi ridobila. Skratka trpela sem ko kristus. Imela sem samo svoje najboljše prijateljice,ki so mi takrat res stale ob strani. Hudo bo verjemi,ampak daj sem srečna po treh letih. Šele zdaj se postavljam na noge,šele zdaj sem v svoje življenje bila pripravljena sprejeti drugega moškega,ki je čudovit. Iskreno povedano mi je še danes žal za bivšim in še nič kolikokrat jočem,ampak vem pa,da če bi se vrnila nazaj bi bilo isto ali še huje. Moj sinek ima očeta super se razumeta tako da on ni za nič prikrajšan. Bodi močna,pogumna,glej nase in na svojo princesko,ne dovoli si,da te nekdo ponižuje in še s tabo fizično obračunava. Imej se rada in si naredi življenje lepo z svojo princesko. Bolje bit kvalitetno sama,kot pa nekvalitetno z nekom,ker se bojiš kaj bodo rekli drugi. To je zadnje na kar se oziraš. Želim ti najboljšo odločitev,me te bomo podprle kakorkoli se boš odločila. Verjemi pa,da bo ta korak it vstran,najtežji korak!!
|