Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: mehiška nadaljevanka 27.6.2008 16:09:39
|
|
|
|
Zamima
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A i jo?....no tengo dinero ooo jo no te puedo ajutar mi kerida e como los de mas aki, anke jo no puedo mirar( ) estas estupideses
|
|
|
RE: mehiška nadaljevanka 27.6.2008 16:31:48
|
|
|
|
Blejka26
|
panščina še zdaleč ni to-piši kao što govoriš..jaz zaradi limonad vsaj razumem za kaj poje kakšna pesem..
|
|
|
RE: mehiška nadaljevanka 27.6.2008 16:32:51
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blejka26 panščina še zdaleč ni to-piši kao što govoriš..jaz zaradi limonad vsaj razumem za kaj poje kakšna pesem.. Ne morem, da ne bi, ampak blejka, ti si fenomen
|
|
|
|
|
RE: mehiška nadaljevanka 27.6.2008 16:48:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Pha.....ma folk časa. Pol so pa službe v pozno popoldne krive da ni časa za familjo. Pa že raj v šihtu sedim pa sm plačana zato k pa svoje možgane mučim.
|
|
|
|
|
RE: mehiška nadaljevanka 27.6.2008 19:31:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj pa je zdaj narobe s tem če pogledam(o) eno nadaljevanko dnevno, torej si vzamem eno urico samo zase Ja, meni je to pač užitek, nekaterim pa druge nanizanke, filmi, oz. sprehod, šivanje itd... Ne mi o tem da potem nimam časa za družino in da časa ne preživljam kvalitetno, džizus
|
|
|
|
|
RE: mehiška nadaljevanka 27.6.2008 20:54:44
|
|
|
|
Ajvy
|
jst sem gledala...happy end...vsi se poročijo, mati rodijo bratca...in na koncu ponosni očka snema ob pojstelji familijo..LArry-Gaby (pol dela sta se dajala dol). Diana-MAx....in mati s sinom, čigar ime si nisem zapomnila----
|
|
|
RE: mehiška nadaljevanka 27.6.2008 21:51:11
|
|
|
|
Anonimen
|
muy bien, gracias
|
|
|
|
|
RE: mehiška nadaljevanka 27.6.2008 21:52:21
|
|
|
|
Anonimen
|
i tu, como estas hoy?
|
|
|
|
|
RE: mehiška nadaljevanka 27.6.2008 21:53:41
|
|
|
|
arabela*
|
majke ste zanimivi,ej. A tisti vaš terminator,pa predator,pa naša mala klinika.Uh,težko zame
|
|
|
RE: mehiška nadaljevanka 27.6.2008 22:30:35
|
|
|
|
Blejka26
|
to da nimamo časa za družino zaradi nadaljevank...hallo...tko obsedene pa nismo.jaz si snemam eno nadaljevanko in jo gledam ko moji otroci spijo..ravno zato,da ne zapostavljam svoje družine..
|
|
Najbolj brano v zadnjem mesecuOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 pokazateljev, da je vaš dojenček inteli...Včasih se zdi, da je vaš dojenček nemiren, vendar je to lahko pokazatelj, da je izjemno inteligenten. To je 11 znakov, k...
Kako izbrati dobro dejavnost za svojega ot...Šport, ples, glasba, jeziki, ustvarjanje … Ponudba dejavnosti za otroke je velika. Kako izbrati takšno, ki bo otroka ves...
Zadnje s foruma
Ime za punčko?BeChi?Maja (
32%)

Anja (
28%)

Nina (
41%)
Število vseh glasov: 892Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!