|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 150 151 [152]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del
31.8.2008 9:57:48   
Anonimen
Dobro jutrouser posted image .

Res zmanjkuje časa za RRuser posted image , Tjaša je zdej tolk mobilna in non stop bi samo hodila za to enostavno nimam več časa za nič, no razen kadar spi, takrat si vzamem malo časa zaseuser posted image ...
Mi je pa to obdobje najlepše do sedaj, ker me vsak dan preseneti z novo besedico, pa toliko razume...res je že prava puncauser posted image , zdej že veselo hodi ob opori in se po celi dnevni in kuhnji pomika sama, samo, da se nečesa oprime.

Drugače ni nič novega, 10.9 imam prvo pomerjanje poročnih oblekuser posted image , komaj čakam...3 prijateljice gredo z menoj in bo taprava akcijauser posted image ...

Včeraj sva bila tudi v kinu, sva gledala Made of Honor...kako lušten film, če se vam da kaj v kino ga pejte pogledatuser posted image ...zame je bil ravno prav, sem se malo slinila okol porokeuser posted image .

****, kako ste lepe vse tri...user posted image Ti pa žariš od ponosa, res si zelo lepa puncauser posted image , tamali dve pa itak in tudi tortica je krasna.

Sisy, lepo sta opremila sobicouser posted image .

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3776
   RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del
31.8.2008 10:09:51   
tonja
ojla

Tudi jaz sem že začela službo in kot zanalašč je tisto noč pred mojim prvim dnem nekaj zbolel in sem v celi noči spala mogoče vsega skup 2 uri user posted image  ampak v službi se mi ni nič poznalo user posted image , ker sem bila polna elana za začetek leta

hranjenje - 1. žlička na obrok  - tega se naš Lovro zelooooo drži, ker ne poje veliko več; morda 1 ali dve več - jaz sploh ne vem od česa živi in se razvija.
res je da je bolj drobižek - pri enem letu 76 cm in 8880 g.

Sisy res lepa sobica - Lovro pa je še kar pri nama, ker bi bilo preveč, da grem še tolikokrat k njemu v sobo.

pa še o pokrivanju - meni se zdi da Lovro veliko lepše spi, če ni pokrit, čeprav je res da je oblečen v dolgo pižamo s stopalčki, ampak je res tanka. Ko pa ga pokrijem,  mu je res morda vroče, čeprav se mi zdi da ga najbolj moti to, da se zaplete v odejo in se potem ne more obrnit in da ga to moti in nervira.

Talika - tudi jaz bom v septembru odsotna eno noč (imam celo nočno snemanje glave - EEG), pa me tudi skrbi kako bo user posted image  Čeprav zelo verjamem da ga bo oči znal kar dobro poštimat. user posted image (primer: v sredo sta se dve sodelavki poslavljali, ker gresta v penzijo, pa sem šla za dve urci tudi jaz tja in potem sem šla domov zato da bom otroka spravla spat; pa pridem domov in Boštjan ravno stopi ven iz spalnice in mi pokaže, da naj bom tiho. In ga je sam nahranil, umil in pospal user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ; jaz sem bila tako vesela in tako ponosna na svojega dragega. Pol mi je pa rekel, da me bosta vsak večer z Lovrom nekam poslala in da se bomo tako počasi odvadili od dojenja  user posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
   RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del
31.8.2008 10:20:09   
zalenka
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@*

Torej bi jim sedaj zadostovala 1 žlička na obrok.


user posted image user posted image user posted image to pa je študija



tole tut men ni čist jasnouser posted image  okej pol pa ql,naša zmer 1 žličko poje, to pa jauser posted image  Hecno mi je to ker nima malo kil,okoli 10500....očitno ima dosti "zaloge" al kajuser posted image  Je pa res ful grozn ko vsak dan študiram kaj kuhat,da bo čim raznoliko,pa copram,kuharim potem pa nič ne pojeuser posted image

Študirala sem če jo mogoče dlesni zarad zob bolijo (ji štirke ven rinejo) ker s tekočo hrano ala čokolino pa nima problemov.


pri nas je podobno - včasih za obrok ne poje več kot eno žlico, ampak jasno ad vedet, da če ji ne paše, ne bo jedla in konec pa lahko skuham karkoli user posted image user posted image . se nič ne sekiram, ker ma dosti zaloge in ko je lačna pa včasih poje več kot jaz za en obrok tak da ji zaenkrat puščam pri tem "svobodo", da se lahko zmišljuje user posted image user posted image user posted image

sm a hotla rečt da ko nitki zobje grejo ven takrat noče nobene mehke hrane razen jogurta. itak noče nobene kašice več in bog ne daj da je kaj na žlico. krompir in zelenjavo jemo z rokami, meseka tudi user posted image user posted image user posted image . juhice poje par žlic. edino dodpoldansko sadje pa še poje grobo zmiksano. zvečer mi pa ful zmanjkuje idej kaj ji sploh še ponudit - ker na žlico nič. sadje je po kosih da sama grize in kruhek pa sirček. to je pa že skoraj vse. ta da za večerjo rabim kako idejo - tako k se grize in lahko sama je.

sisy res sta čudovito uredila sarino sobico user posted image user posted image

mi smo pa ta teden prešaltali na dolgo pižamo, brez štumfkov in ji je ravno prav. no v sobici ima okoli 20-21°C, pokrita - kokr je, je pa z dekco, ki sem jo kr v kapnco notr dala namesto kovtrčka.


a veste da smo včer šli spat ob 20.30 in spali do 8h user posted image user posted image user posted image user posted image . kva je dobr delo ej. no sicer sm jest pol za službo delala do 23.30, moj ej pa zraven drnjohal. je pa res da je včer v celem dnevu spala samo 1/2 urce.

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
   RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del
31.8.2008 10:25:15   
zalenka
tonja super za tvojega dragega. saj jaz tudi vidim, da če sem doma, se je zdej nitka ful navadila, da jo vse jaz spedenam. če pa me ni pa se tudi onadva vse lepo popedenata. hecno je, ko mene zagleda kar skoči iz moževega naročja in je ne moreš zadržat. če jo drži pa tuli. na vsak način hoče k meni. ko me pa ni pa me nič ne pogreša. čudno ane. pomoje se pozna zdaj ko je v varstvu da pol celo popoldne hoče mamo.

poospika jaz pa gledam in gledam avatar, pa tjaške nisem in nisem spoznala. res je prava mala punca. čisto drugačna se mi zdi. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 3779
   RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del
31.8.2008 11:10:01   
LadyB
hojla,
jaz se pa na polno pripravljam za jutrišnji ter pojutrišnji izpit. Sam žal nimam nobenga varstva ta vikend in je zlo naporno zarad Tina, moj dela okol bajte k mamo delavce, moji vsi so šli v ameriko na počitnice in jih en mesec nebouser posted image , tašča ne more. Pa lih takrat ko rabim nobenga ni, Aja teta je a rekla da ga nemore met več kot dve uri, ker prav da ga še dojimuser posted image - kr neki, sej kul no, kjer izgovor. Mam pa srečo da se je Tin začel full sam igrat, tko da mam mal miru. držte pesti, ker mam še čist mal do konca.

Imam pa tud probleme s hranjenjem Tina. Noče pa noče, ves čas drži usta zaprta, in ni šans da odpre. Sploh noče da mu jaz dajem za jest, vse hoče sam, no razen če je meso v igri. Je zanč sam pojedel tri hrenovke user posted image

Sisy, sobbica je prekrasna,m Sara pa prava lepotičkauser posted image

****, miški sta taki lepotički, pa torta je bila full lepa. Maaaa kok ma Tisa lepe učke, neverjetno user posted image

popsika, kok je tjaša cortkanauser posted image , res je zrasla

Tonja, ti imaš tud res enga zlatega moža. Men Matjaž se nikol nč ne ponudi okol Tina, za vse ga moram preganjat. sem bila pa tud full jezna nanjga, k bi si res lohk mal frej vzel pa Tina mal mel zdele k se mam tok za učit

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3780
   RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del
31.8.2008 11:29:58   
*lenc@*
Študirala sem če jo mogoče dlesni zarad zob bolijo (ji štirke ven rinejo) ker s tekočo hrano ala čokolino pa nima problemov.


najbrž je res to


_____________________________

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.


(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3781
   RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del
31.8.2008 11:56:07   
Sisy
evo punce danes je zadnji dan ko čvekamo "na dojenčkih"....ker še nisem nikoli odprla nobene teme prosim za to čast da odprem prvo temo na Otrocih, ste za,imam dovoljenje?user posted image

Tko da od ju3 naprej se dobimo pa tamuser posted image

_____________________________

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)








(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 3782
   RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del
31.8.2008 12:10:03   
Sisy
evo punce, tema je že odprta (sem si kar sama vzela to čast da jo odprem...sem bila prva pofočkana na nosečkah tko da sem rekla pa naj odprem še prvo sezono naših malčkovuser posted image )

tukajle je tema:
http://www.ringaraja.net/forum/Avgustovske_%C4%8Dvekice_2007/m_3103148/tm.htm

zdej se pa hitro preselituser posted image


_____________________________

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)








(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3783
   RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del
31.8.2008 14:02:14   
zalenka
sisy kdo ti je pa dovolu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ?

mal heca no - za konec. se zdej selim tja, papa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3784
   RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del
31.8.2008 14:30:09   
srursa
Malo utrinkov iz našega praznovanja.
To torto sem naredila jaz.
user posted image

Torta iz roj. zabave iz Mosteca.
user posted image

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
   RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del
31.8.2008 20:23:26   
tonja
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka

tonja super za tvojega dragega. saj jaz tudi vidim, da če sem doma, se je zdej nitka ful navadila, da jo vse jaz spedenam. če pa me ni pa se tudi onadva vse lepo popedenata. hecno je, ko mene zagleda kar skoči iz moževega naročja in je ne moreš zadržat. če jo drži pa tuli. na vsak način hoče k meni. ko me pa ni pa me nič ne pogreša. čudno ane. pomoje se pozna zdaj ko je v varstvu da pol celo popoldne hoče mamo.



tudi naš je tak da potem ko prideva domov hoče biti pri meni, potem ko se pocrkljava pa se igra sam

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3786
   RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del
31.8.2008 20:39:54   
tonja
srursa - zelo lepo torto si naredila. Kako pa se smetana pobarva???

< Sporočilo je popravil tonja -- 31.8.2008 20:41:24 >

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 3787
   RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del
31.8.2008 21:10:07   
Jančika_
Jutri vas zaklenem; želim vam prijetno čvekanje še naprej na novi temi.

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 3788
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 150 151 [152]
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 150 151 [152]
Pojdi na:





Ko vam dojenček pade s postelje ...
Hitro se nam lahko zgodi, da v trenutku nepazljivosti nepričakovano naše malo, neubogljeno bitje pade s postelje ali cel...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...




Ime za punčko
Bett

Katero ime pa je vam najbolj všeč?

Nastja (22%)

Žana (27%)

Lara (51%)


Število vseh glasov: 350

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!