|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 97 98 [99]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki in februarčice 2006-II del
17.6.2011 7:56:23   
jer.za.
Hej hej!

En pozdravček po dolgem času, ko je računalkik spet popravljen(nama je udarila strela in je šlo en kup enih stvari), pa ko spet po dolgem času pijem kavo v miru.

Kako ste kaj punce? Uživate te poletne dni, dolge večere? Mi smo nekako po starem, ta teden se borim z Jerčinim kašljem, no danes zjutraj je omenila da jo grlo boli, upam da se ne razvije v kakšno angino in da je le od celonočnega smrčanja.

Sicer pa vsi skupaj odštevamo dneve do konca šolskega leta, še 5krat in konec. Mali se neznansko veselita, Zala pa ima proti dolgčasu doma že zbirko enciklopedij doma da jih bo brala poleti, pa še Jerco zraven učila.

Jaz pa v službi delam na polno, ta teden smo bile v službi 3 od 8, potem veste da sem utrujena do konca, pa še danes grem v popoldansko, jutri pa tudi zjutraj delam. Da ne govorim koliko je bolnih otrok, koliko angin, bronhitisev, pljučnic...ma norooooooooo. V nedeljo me pa čaka prvp letošnje namakanje v morju, s skolektivom iz službe gremo na "končni izlet" v rovinj:))) Vooohoooo, komaj čakam malo odklopa. Moji trije pikci se bodo pa doma crkljali.


Evo toliko na hitro, gre še kaj po stanovanju naredit, dokler še ni vročine zunaj.

Papa

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
   RE: Februarčki in februarčice 2006-II del
22.6.2011 20:40:57   
TandJ
Če mogoče katero zanima poslikava otrošklh sobic ali drugih prostorov stanovanja: http://www.gugu.si/component/adsmanager/?page=show_ad&adid=7956&catid=316

LP

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
   RE: Februarčki in februarčice 2006-II del
27.6.2011 13:13:23   
sazi
Živjo punce,

se oglašam samo na kratko, da nas s 3. strani spravim malo naprej...

Sem bila od prejšnje nedelje v Izoli. Nekaj dni je imel tudi mož dopusta, včeraj pa sta prišla moja starša in bosta danse in jutri poskrbela za maladva. Imam namreč v službi tako gužvo, na morju pa res ne morem delat - enostavno ni časa. Včeraj sem dala zvečer še otročka spat, pa okoli 11. ure zvečer v LJ. Danes delam na polno, jutri popoldne pa se vrnem po otroka in se verjetno že v sredo vrnemo domov.

Doma bomo dobra 2 tedna. Tako da če ste v tem času kaj razpoložljive za druženje z otročki, bi se bilo prav lepo dobiti kje v kakšni senci in malo poklepetati (pač kolikor nam bodo mali pustili).

LP vsem.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
   RE: Februarčki in februarčice 2006-II del
27.6.2011 21:11:44   
jer.za.
Hej!

Sem že zjutraj precej napisala, pa me je vrglo ven in je šlo vse nekam...user posted image .

Kako ste kaj? Vse čisto dopustniške, temu primerno tudi čvek na RR.

Sazi, , priznam, da sem ti močno "fouš" za tale tvoj morski oddih. Jaz bi tuuuuuuuudddddddiiiiiii, prav manjka mi že en morski oddih.
Zadnje dni samo še odštevam in živim za morje, morje, morje..... No, če bo vse prav(vreme je edini pogoj še), gremo v soboto pa do ponedeljka na en kratek oddih, potem pa naslednjo soboto spet na en malo daljši šestdnevni oddih (greva sami s Tinkotonko in otrociuser posted image ). Po tem pa sledi še glavni dopust (s Tinkotonkino familijo). user posted image user posted image
Drugače pa....po starem. Mali sta od danes naprej na počitnicah. Se pa moram pohvalit, da sem ponosna, ponosna, še kako ponosna na Zalo, bila je namreč izbrana za najboljšo učenko v razreduuser posted image user posted image user posted image Za nagrado je prejela tudi knjigo s posvetilom. Lepo je začela, upam da jo strast do šole ne mine. In za nagrado sva ju včeraj z možem popeljala na izlet(že dolgo časa sta želeli jahat konje), in smo šli v Bohinj jahat islandske konje. Seveda mali noro noro navdušeni in veseli presenečenja. Smo po dolgem času preživeli spet en prelep, sproščen, vesel in nasmejan družinski dan, brez gledanja na uro in hitenja sem in tja.

No, da je bil pa začetek vikenda v petek le malo pokvarjen, ker seveda nikoli ne more biti vse bp, se je kolega zaletel na parkirišču v najin avtouser posted image . Upava, da je le odbijač...ga je sedajle mož odpeljal k majstru. In bo spet en kup letanja sem in tja, bi pa rada to zrihtala preden gremo na morje.

No, pa danes smo se dokončno zmenili da v sredo postavimo bazen..smo čakali na lepo vreme, pa ga očitno ne bomo dočakali(v petek spet dež in ohladitve, ampak bo že, glavno da stoji, pa da se vsaj po ene dvakrat na teden malo namočimo).

Mi pa prav paše ko sta obe mali doma, ko ju zvečer ni treba klicat notri da je treba spat(sva se zmenila da jima ne bova težila, ampak naj hodita spat ko želita-itak tja do pol desete obe zaspita). Pa zjutraj ni treba nikogar priganjat, pa se kregat naj pohiti. Smo pa s puncama, da jima slučajno ne bo dolgčas poleti, danes naredile seznam dnevnih opravil, ki jih morata opravljati vsakodnevno. In sta čisto navdušeni, če je pa vse lepo opravljeno, pa vsak večer dobita eno nalepko. Bom poročala, kako stvar teče.

No tudi na faks vmes malo mislim, v petek sem oddala dve prošnji v dekanat, če mi to odobrijo mi ostane le še en izpit in 14 dni vajuser posted image user posted image user posted image . Tako da če bo šlo vse po maslu, bom lahko že pozno pozimi/zgodaj spomladi diplomirala.

Srečanje... bolj ko gledam koledar, ne vem če mi bo uspelo. Ve se kar zmenite, če bo čas se vam pridružim z malima, drugače ne(imam tudi v službi skorajda vsak dan drug urnik, ker so dopusti v polnem teku, pa še nekaj bolniških je.

Punce dajte se kaj javit, da ne bo tale naša tema čisto, čisto zamrla.

Pozdravčke do nadaljnega!

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
   RE: Februarčki in februarčice 2006-II del
8.7.2011 10:55:40   
jer.za.
Da nas malo višje dam.

Kako ste kaj punce? Tale tema res počasi, ampka vztrajno zamira, nikjer ni nobene večuser posted image

Mi smo po starem. Čez vikend smo bili na morju, od ponedeljka do srede pa sva bili z Jerco na Jesenicah na provokaciji za Ospen...zaenkrat kaže ok, reakcije nobeneuser posted image . Je bilo pa dolgčas za znoret, minute so bile dolge kot ure. Ampak sedaj je za nama, inupam da še dolgo ne vidim več bolnic od blizu(v lastni režiji).

Jutri pa spet na morjeuser posted image user posted image ...jaz z malima in Tinkatonka z malima. Se veselim kot en mali otrok tega morja.
Doma pa tudi že veselo uživamo v bazenu.

Toliko na hitro, šibam še malo delat za danes.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
   RE: Februarčki in februarčice 2006-II del
25.8.2011 14:55:36   
jer.za.
Hej punce!

Počitnice gredo h koncu, in upam da bo tale čvek tukaj spet malo oživel.

Kako ste kaj? Kako ste preživele poletje?

No mi smo v redu. Glavni dopust je za nami. Preživeli smo ga s Tinkotonko in njeno družinico na Lošinju. Bilo je super, en nepozaben in umirjen dopust. Upam da drugo leto ponovimo, le jaz se nagibam za novo lokacijo. Punci sta tudi uživali celo poletje, če nismo bili na morju, sta bili v domačem bazen(sploh zadnje 14 dni je akcija). Jerca že plava brez rokavčkom, je pa najraje v maski in "tauha" školjke. Danes smo se lotile urejanja šolskih in vrtčevskih zadev...Zala ima torbo nared in komaj čaka prvi šolski dan, Jerca malo manj z veseljem čaka vrtec, ampak kar je treba je treba. Če bo pridna bomo spet sklenili kompromis, da enkrat tedensko hodi po kosilu domov. Bo pa letos malo drugače, ker bodo sami predšolski otroci, in spanje baje ne bo več obvezno, in tisti ki ob pravljici ne bodo zaspali bodo lahko vstali in šli v sosednji prostoruser posted image . Tega se Jerca zelo veseli. Bo pa s septembrom menjala tudi skupino, ampak pomojem to ne bo krize, ker jih večino pozna, vzgojiteljici pa tudi.

Jah kaj naj še napišem...poletje je res prehitro minilo, vsaj zame. Ko sem že mislila da bom lahko na polno uživala dopust, sem dva dni prej izvedela da me 1.9. čaka še zadnji izpit in nisem imela druge izbire, kot da vzamem za uči s seboj na morje, doma se pa tudi vsak dan učimuser posted image . Ampak če zagledam drug teden šestico, bo vse skupaj zadoščeno.

Punce, javite se še kaj. Jaz grem spit kavico, potem pa za knjige za dve uri.


(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
   RE: Februarčki in februarčice 2006-II del
7.9.2011 12:01:37   
sazi
Jer.za, lepo da si načeloa popoletni čvek. Smo res zanemarile tole temo, ampak saj vemo, kako je - vsaj poleti si vzamemo čas za vse kaj drugega, kot posanje - vsaj jaz.

Mi smo popoletno obdobje začeli v ponedeljek. Poleti sem z otrokoma več ali manj preživela skoraj 7 tednov. Kar je bilo lepo,ampak tudi sila naporno. V ponedečljek je imela Zarja (in jih še ima) nekaj težav z vrtcem. Bi bila raje doma. V vrtcu se stiska k meni, ampak potem se prav lepo stisne tudi k vzgojiteljici (sta obe isti od prej in otroci tudi - lani so ji zamelnajli vse in je bilo toliko hujše). Ni pa neke hude panike, saj zmoremo brez joka.
Lev se je kar veselil svojih sovrtičkarjev (no dveh) in se čiato v redu vklopil.

Poletje smo preživeli v Izoli in v Bohinju, jer so nam delali družbo babice, dedki in teta (mož je bil v službi), zadnja 2 tedna pa smo preživeli skupaj. Enega v Izoli - je bilo super - morje zelo toplo in čisto (Leva takoj začne zebsti, tokrat pa je bil v vodi lahko tudi eno uro) - 28 stopinj je imelo morje. Zadnji teden pša smo preživeli na Pagu - res super dopust - točno po naših merah. Bomo še ponovili.

Zdaj smo spet v službah (no, sem bila tudi vmes nekaj dni ali kake ure popoldne in zvečer). Počasi se pripravljam na LJ maraton (no na polovičko), pa me je kar malo strah, ker nimam prav dolgih treningov, včeraj pa sem bila po enem res dolgem kar sesuta (ampak bolj zato, ker je bil tek malo gor-dol pa še z dvema puincama, ki imata malo prehitr tempo za mene).

No, toliko od mene, pa upam, da se oglasite kaj in da se zmenimo spet za kakšno srečanje. Kako popoldne z otroki? Tudi v soboto imam čas, ker ima mož še nekaj sobot predavanja in bomo doma. Večerni čvek pa lajhko počaka do hladnješih dni, čeprav bi se tudi prilegel.

Pozdrav vsem

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
   RE: Februarčki in februarčice 2006-II del
20.9.2011 8:11:34   
jer.za.
Hej,hej,hej!

Tale post pišem z enim največjih bremenov manj na mojih ramenih, in sicer sem včeraj izvedela, da sem še zadnji izpit na faksu uspešno naredila in to z 10user posted image user posted image user posted image . Res nepopisen občutek, jokala sem kot en majhen dojenček, tako zelo da mi je še J.rekel naj pa zdaj že neham no, ker sem že prav smešnauser posted image user posted image user posted image . Ampak meni so solze sreče kar tekle in tekle. Čeprav pa je bil dan malo "zagrenjen" zaradi bruhanja, namreč z J. sva očitno dobila nek virus,in sva bila zelo boga včeraj. Je bilo pa bruhanje po tej lepi novici bistveno lažjeuser posted image .

In kako ste kaj? Bo tale naša tema na zimo kaj oživela?

Mi smo drugače v redu. Uspešno smo začeli novo šolsko leto. Stvari pri Zali v drugem razredu so bistveno drugačne kot lani. Na veliko pišejo, se učijo črke, do novega leta bodo baje vsi brali žeuser posted image No Zala tukaj ne bo imela problemov, ker že tekoče bere velike in male črke, jo pa vsakodnevno spodbujam pri branju, mora pa tudi knjige za bralno značko po navodilu učiteljice brati že sama. Je tale drugi razred že kar zelo zaresen. Smo pa ravno zaradi tega ji omejili interesne dejavnosti na največ tri. In si je izbrala pravljični krožek, orfove delavnice in nemščino. To je vse v okviru varstva, poleg tega pa hodi še na verouk. Obvezne pa imajo še dodatne tri ure športne vzgoje na teden(poleg treh že rednih). Kar pestro ja.
Jerca pa kljub temu da je bilo mene strah kaj bo ko je menjala skupino z veseljem hodi v vrtecuser posted image user posted image . Zmenili smo se da ob petkih hodi po kosilu domov. Ima pa veliko prijateljev enake starosti, s katerimi gredo drugo leto skupaj v šolo(skoraj cela skupina-18 od 21 jih gre naprej skupaj v šolo). Danes zjutaj sem bila prav vesela, ko je stekla v skupino in objela njeno vzgojiteljicouser posted image , potem sta pa skupaj pocrkljali malo jokajočo punčkouser posted image -Jerca namreč obožuje male otročke.
V varnem zavetju doma pa sta mali že čisto neodvisni od naju. Uredita se sami, res dve čisto samostojni punci, s katerima se da dogovarjati in postavlajti meje, ki so sprejemljive tako za naju kot za njiju. Res uživamo skupaj na polno, in se imamo neskončno uživaško. In upam da bo to obdobje trajalooooooooo in trajaloooooooooo....

Srečanje kaj pravite na eno srečanje, mogoče kar drug teden sredi tedna??

LP

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
   RE: Februarčki in februarčice 2006-II del
3.10.2011 14:59:41   
tinkatonka
Hello punce!

da se še jaz malo javim. Mi smo živi in "zdravi". Raje ne bom preveč hvalila, da ne bo kmalu obratno tm pri zdravju. anej je danes odšel z vrtcem v Kr. Goro za 3 dni....joj kak jok user posted image user posted image . Upam, da se bo imel kljub stiski lepo. je bil pa ves čas ok, govoril, da gre, potem ko je bila pa potovalka pred vrati in je bilo dejansko samo nekaj urc do odhoda v vrtec (že ponoči je jokal) ga je pa čist "zadelo". On je res fulllllllllll navezan na dom. Upam vseeno, da bo od tam odnesel več pozitivnega!!! Jakob je uspešno uveden v vrtec, je pa do zdaj vedno jokal, ko sem ga oddala, danes pa prvič ni. No bomo vidli kako bo jutri. Upam na najbolje. No sicer pa glede na to, da mi je Anej skoraj eno leto jokal ob odhodu, pa da še zdaj ne mara vrtca, bo vse kar bo bolje kot to, OK!

Jaz sem pa nekaj zbolela. Me mrazi, včeraj zvečer sem "vrgla" ven še večerjo, vse me srbi, res ne vem kaj se me loteva. Karkoli že je pa naj hitro mine. Seveda sem v službi, kjer zadnje čase (po vrnitvi s porodniške) nisem preveč zaželjena med sodelavkami, ker mi baje šef daje preveč "Podpore" in me preveč "hvali", pa se jim malo za malo zdi- user posted image , pa še malo sem se pri dodelitvi del. nalog zase postavila in so čist v šoku, kako si lahko to dovolim. Ma sem se ful sekirala, pa me je žrlo, pa sem se obremenjevala in še doma ful o tem premišljevala, vglavnem zdaj sem se pa skulirala, ker imam čisto vest, pa itak mi bolj pomeni mnenje mojih prijateljic o meni kot pa sodelavk, ki nimajo druzga zadovoljstva kot opravljat, kritizirat in na vsako besedo, ki jo izrečeš iskat kakšen globji pomen. user posted image  HB se tud v isto pisarno nisem vrnila, ampak imam prav prijetnega cimra in cimro.

Upam,da so vaši otročki zdravi in da uživate v indijanskem poletju.

Mi se pripravljamo še na vesel dogodek, ko bo ursa_p postala ursa_k user posted image  Ampak se lumpa ni nič pohvalila sama.

ZDaj pa šibam počasi zaključit, ker grem res čimprej domov!

Lp Tina

_____________________________

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)


(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
   RE: Februarčki in februarčice 2006-II del
5.10.2011 20:05:51   
jer.za.
Hej!

Pet minutk miruuser posted image Punce, kje ste vse, zdaj pa očitno res dokončno zamira tale tema, še Sazi se ne javi večuser posted image user posted image .

Mi pridno izkoriščamo še zadnje tople sončne dni. Naj se pohvalim, da sem bila včeraj na govorilnih urah za Zalo in zvedela le vse najlepše...je rekla učiteljica da si vsak starš in učitelj lahko le želi takega otrokauser posted image user posted image user posted image . Ta moja mala pridnicauser posted image user posted image user posted image . Res sem bila in sem ponosna, to je dokaz da je vzgoja na pravem mestu. Od ponedeljka naprej bo Zala sama hodila iz šole domov, kar že komaj čaka. Mene pa posledično stiska pri srcu, ker le prehitro odrašča...itak bi ona vse sama, z nama ne bi več hodila naokoli, da je mera polna je Jerca kopija nje in samo čaka da bo šla lahko tudi ona sama v v trgovino, da bo....skratka gib girl kot njena sestra. Jaz pa ponovno vse večkrat sanjam o še enem otročku, ker se bojim, da čisto prehitro prihaja čas, ko bova ostala sama ker bosta punci poskrbeli zase.....ah ja....

Drugače pa vse po starem, Jerca pridno hodi v vrtec, joka ne več(končno po treh letih), tudi zjutraj ne jamra več da ne bi šla v vrtec. Pridno hodi v hribe, delamo že kar dolge ture, sedaj čez zimo pa bomo mogli poskrbeti da ostaneta v kondiciji ki jo imata. Z novembrom bo Jerca začela hoditi na telovadbo v šolo, enkrat tedensko po eno uro.

Služba...po starem čeprav se zaradi stresa in obilice dela vse večkrat prepiramo, kar ne vpliva dobro na kolektiv, ampak upam da se stvari uredijo...če ne...imam že kar nekaj zamisli v mislih....ker z odporom ne mislim hoditi v službo.

Srečanje..., kdaj, kje????

Zdej pa šibam še malo mali pocrkljat, potem pa spat...jutri me čaka celodnevna.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
   RE: Februarčki in februarčice 2006-II del
6.10.2011 14:20:07   
sazi


Punce, kje ste vse, zdaj pa očitno res dokončno zamira tale tema, še Sazi se ne javi večuser posted image user posted image .


OJEJ, sem pa res popolnoma neresna. SO me tele solzice malo spodbodle, da nisem samo namenjena k pisanju, mapak dejansko kaj napišem.

Jer.za - lepo je brati, kako uživate in kako ste/so vsi zadovoljni z vašima pridnima puncama. Tudi jaz bi bila v oblakih.

tinkatonka, kako pa je kratke počitnice preživel Anej? Verjamem, da te je stiskalo. Bi mene ob takem upro ob odhodu tudi. Upam, da tega ne doživim. AMpak bo kakor bo - januarja grejo na zimovanje od ponedeljka do petka. Že zdaj ve, da gre. Se (še) nič kaj dosti ne pritožuje, ampak vem, da ga bo žrlo. Amapak saj bo fant takrat star že skoraj 6 let. Bo pa ja lepo se imel s sovrstniki na počitnicah. Zagotovo pa bo stresno - saj je nekaj novega, pa vse je đše vedno precej mami,mami.

Pri nas je bil september zelo pester. Začetek vrtca, pa vsi roditeljski in izbiranje in sestankovanje na temo vseh dodatnih aktivnosi in potem začetek le-teh... Ko smo se ulovili - ni nekega hudega prersinga - 1x na teden imata oba telovadbo v šoli - v Zarjini skupini smo prisotni tudi starši, imata pa ob isti uri v sosednjih telovadnicah, tako da je ful fajn, pa še oba uživata. 1x na teden pa Lev hodi na tečaj plavanja v Atlantis, pa se greva še z Zarjo zraven namakat, da po učenju lahko Lev še malo počofota z nama. Smo imeli ta tedn prvič in je bilo res fajn. <Oba sta ful uživala. Upam, da se poleg vsega užitkarjenja Lev nauči plavat.
No, ko so se končno ujeli, pa so doma zboleli vsi - razen mene. So popadali dol na 2 dni. Najprej vročina 1 večer, potem pa bruhanje brez vročine. Zarja se je pobrala v enem dnevu, Lev je potreboval skoraj 5 dni, najbolj pa je pobralo moža, za katerega se sploh ne spomnim, da bi bil že kdaj tako bolan. ponavadi je v enem dnevu dober, zdaj ga je pa čisto zdelalao.

Razen zadnjih 10 dni, ko sem se bolj kot s čim drugim ukvarjala z nego domačih, sem pridno tekla. Bo kmalu (pol) maraton. Pojma nimam, kako mi bo šlo, saj treninge še vedno držim tam nekje okoli 7 km - za več si ne vzamem časa, trenutno pa tudi energije nimam.
Bila sem na 2-dnevni konferenci v Portorožu (spat sem šla v Izolo) in so doma lepo preživeli brez mene - no, v petek so pa itak prišli za mano vIzolo in smo se še vsi kopali in nasploh imeli fajn.
Tudi nekaj orientacijskih tekem sem dala čez v tem času in bila precej uspešna. Se drugo leto selim v malo težjo kategorijo.


Srečanje..., kdaj, kje????


Glede na slabo vreme v prihajajočih dneh imaš najbrž v mislih večerno varianto. Upam, da se jutri zmenim, kdaj se dobim s puncami, ki se vidimo le 3-4x na leto, pa bi se potem za točen datum dogovarjala, dase slučajno ne pokrije. Javim jutri, če kaj izvem.

Pa naj tinkatonka napiše, kdaj imajo sploh čas - predvsem ursa_p/kuser posted image

pa lep pozdrav vsem

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
   RE: Februarčki in februarčice 2006-II del
13.10.2011 18:21:20   
sazi

IZVIRNO SPOROČILO: sazi


Srečanje..., kdaj, kje????


Glede na slabo vreme v prihajajočih dneh imaš najbrž v mislih večerno varianto. Upam, da se jutri zmenim, kdaj se dobim s puncami, ki se vidimo le 3-4x na leto, pa bi se potem za točen datum dogovarjala, dase slučajno ne pokrije. Javim jutri, če kaj izvem.

Pa naj tinkatonka napiše, kdaj imajo sploh čas - predvsem ursa_p/kuser posted image


Torej? Kako ste s časom? Jaz sem načeloma prosta vse večere (razen naslednji četrtek). pa ob torkih pozno pridemo s plavanja (se vam pa lashko malo kasneje pridružim).
Je ursa_p še ursa_p ali K?

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
   RE: Februarčki in februarčice 2006-II del
16.10.2011 21:18:55   
katjandraž
glede srečanja: jaz sem za, napišite kdaj, večinoma kar lahko, najraje kakšno sredo, ko zihr nimam popoldne službe, pa tudi zumbe ne user posted image .

ursa_p je bila pa prelepa nevesta in je že dober teden ursa_k user posted image

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
   RE: Februarčki in februarčice 2006-II del
11.12.2011 18:16:43   
sazi
Očitno bo tale tema crknila. Ste vse na FB... Škoda.

No, če bo katera brala - december bo hitro mimo. Bi bile januarja za kako druženje?

(odgovor članu katjandraž)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
   RE: Februarčki in februarčice 2006-II del
11.12.2011 18:18:59   
sazi
Očitno bo tale tema crknila. Ste vse na FB... Škoda.

No, če bo katera brala - december bo hitro mimo. Bi bile januarja za kako druženje?

(odgovor članu katjandraž)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
   RE: Februarčki in februarčice 2006-II del
3.1.2012 10:38:20   
tinkatonka
hej,

ja smo vse na FB res. Čeprav se večkrat spomnim nate in sem že imela nekajkrat namen napisat kaj tukaj na RR, pa je ostalo le pri ideji...no tokrat spet pišem.

Mi smo OK, lepo smo preživeli praznike, imeli smo se super. Konec januarja odhajamo v Boh.bistrico, imamo tam rezerviram apartma. A boste vi kaj tam sazi?Mi bomo med 22.1. in 29.1. tam. A kaj veš kaj bo s Koblo, bo sploh delala? Pa baje je tam eno manjše smučišče blizu, kako se imenuje, mogoče veš? kaj pa tekaške proge je kaj potegnjeno po Bohinju. Jaz smučala ne bom, bi pa tekla na smučeh, pa s savno se bom razvajala potem ob večerih.

srečanje...sem za to, da se dobimo, samo se mi zdi, da bo tale januar tudi čisto prekratek za vse aftersrečanja, ki niso bilo možna v decembru. Bom predlagala puncam, pa se javimo potem.

Sicer pa SREČNO in predvsem ZDRAVO v l. 2012. Naši veliki februarčki odhajajo v šolo...ajajaja...pa ni dolgo tega, ko smo jih prvič prijele v naša naročja.

LP Tina

_____________________________

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)


(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
   RE: Februarčki in februarčice 2006-II del
8.1.2012 17:40:38   
katjandraž
Sazi in jer.za, škoda, ker nam ni uspelo, da bi se vse dobile. Šle smo na Rašico in je bilo prav super, še vreme je bilo krasno. Imamo tudi vse dokumentirano, fotko, kjer smo vsi gor pa še čakam, ker je bila narejena z Matičevim fotoaparatom, ponsela jo je pa tvoja soseda, Sazi user posted image .
Jaz imam še 2 vikenda delovna, pišem spričevala in mi med tednom ne znese, potem se pa komot kaj vidimo. Ali z otroki ali same na večerjiuser posted image .
Uživajte do takratuser posted image .
Katja

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
   RE: Februarčki in februarčice 2006-II del
9.1.2012 12:58:45   
sazi
Lepo, da sta se oglasili še tu. Na FB zgleda še nekaj časa (ali sploh) ne bom.

Za tole druženje na Rašici mi je pa res žal, da nas ni bilo zravenuser posted image . Vrnili smo se včeraj zvečer, tako da sosede še nisem videla, da bi mi kaj omenila. Saj je to tista soseda, ki te po sluižbeni dolžnosti kdaj vidi, katjandraž?

V Bohinju ni niti cm znega. Bil je do 1.1. potem je pa deževalo in je še tisto malo snega pobralo. Do takrat ga je bilo pa ravno toliko, da so se otroci lahko kepali, delali snežake... Za sankat ali smučat pa ni bilo dovolj. Je pa snežna idila na Voglu popona. Žal je bilo super lepo šele ta vikend. Prej nas je 2 dni skoraj odpihnilo pa 3/4 naprav ni delovalo, prej je pa itak deževalo/snžilo in ni bilo za it gor - itak.

Ampak nekaj napovedujejo sneg za po 16.1., tako da mogoče bo še vse zasneženo, ko pridete tja, tinkatonka. Kobla letos ne dela - sploh. Tako da pojma nimam, če bo delovala, če zapade veliko snega - lahko kam pokličeš/pišeš mail.

Tekaške proge so urejene (kadar je sneg) zahodno od Bohijske bistrice (torej v smeti proti jezeru) - je kar lepo in lušno. Malo smučišče za otroke je super v Srednji vasi. Imenuje se Senožeti. lev se je lani tam naučil smučat. Sta 2 smučišči - na žalost ne eno zraven drugega, tako da ne moreš kombinirati uporabe. Eno je precej strmo in s sidri, drugo pa zeloooo položno, z žičnico na zajlo - se primeš in te vleče gor. Na tem malem smo bili mi lani skoraj vsak dan. Otorška karta 4 EUR, odrasla 6 EUR. Zdaj je delovalo le večje smučišče, ker je bilo umetno zaseneženo, malo pa ne. Ampak če zapade sneg, bo super. Je pa pri nas tako, da bi šli sem mogoče samo kak dan za vmesni počitek, ker Lev že toliko smuča, da bi mu to bilo premalo - za lani, ko je bil v fazi učenja, je bilo pa popolno. Pa za Zarjo tudi še ni, ker na žičnico zagotovo ne bi šla, na Voglu sva šli pa nekajkrat na trakec in sem jo potem peljala med nogami. 1x smo šli pa vsi 4je celo na 4-sedežnico, ampak ej kar dolga fura dol z Zarjo. Je pa ful uživala na sedežnici in se razgledovala naokrog.

Na Voglu je super za malčke smučat ob trakcu. Tam je tudi vrtiljak - da se otroci držijo in smučajo v krogu, ali pa se usedejo v take velike obroče in vozijo v krogu - pa ful gre počasi.

Generalno gledano, smo se imeli fajn, le smučanje je bilo skoncentrirano na zadnje 4 dni in je bilo precej utrujajoče. Bi ful bolj pasalao malo razpršeno in vmes kaj počivat.

Tinkatonka, 1. vikend nas skoraj zagotovo ne bo, ker pride Lev 20. z zimovanja in ne bomo še isti dan leteli v Bohinj, mogoče pa pridemo en vikend kasneje - torej 27.-29.1. Odvisno od vremena/zdravja in planov glede praznovanja Levovega rojstnega dne.

Sem ZA TO, da se kaj vidimo. Z otroci ali brez - meni ustreza oboje.

(odgovor članu katjandraž)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
   RE: Februarčki in februarčice 2006-II del
9.1.2012 18:22:31   
katjandraž
Sazi, ja, tista soseda. Sta bila z možem, samo sem imela, da onadva tečeta na Rašico user posted image
Smučanje ves teden zna biti res naporno z dvema malima otrokoma. Jaz ga pa še ne maram in ne smučam, tako da sem včeraj dala povpraševanje za Terme Čatež Mini mini zimske počitnice, da izkoristim še zadnji teden, ko ima Ana zastonj, ko še ne bo stara 6. Mislim, da bomo šli za 4 dni, se moram še z možem do konca pogovorit user posted image .
Upam, da se nam uspe kmalu kaj zmeniti, da se spet vidimo.

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
   RE: Februarčki in februarčice 2006-II del
19.1.2012 10:06:58   
tinkatonka
Hejla,

Sazi HVALA za podroben opis vseh moznih zimskih aktivnosti v Bohinju. Kot kaze nam vreme sicer ne bo prevec naklonjeno in bo mrzlo in oblačno, ampak vazno je predvsem da se spokamo od doma. Kje je pa drsališče, baje je nekaj brezplacnega, a ne? Da Kobla ne dela vem. Mislila sem, da bi sli parkat na Senozeti, ker Anej se ne smuca zelo dobro, da bi se naucil, no potem pa se kak dan na Vogel. Malo mi je neizvedljivo z Jakobom na Vogel hodit, tak da bom najverjetneje samo moža in A gor poslala. Jakob namreč še vedno spi dvakrat na dan, ne vem kje bi mi tam spal, edino če ga nosim v nahrbtniku bi bilo recimo na OK, imaš ti kakšno idejo oz. kako ste to resevali, ko je bila Zarja še majhna?

Samo še dva dni šihta in dopust, ki ga krvavo potrebujem. Se ze tok veselim :) Nic grem delat, da ne bo kaj slabe vesti, kaj je za mano ostalo.
LP Tina

_____________________________

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)


(odgovor članu katjandraž)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
   RE: Februarčki in februarčice 2006-II del
19.1.2012 10:20:38   
sazi
Naš sinko je danes že 4. nad na Pokljuki. Kar ne morem verjeti, da so tam in res upam, da uživajo. Kako se imajo in kaj počnejo, ne vemo nič. Sem pa zelo pomirjena v stilu - če me ne kličejo, je že vse OK. Pa čisto drugače je doma, ko je tu samo Zarja. No, jutri pridejo domov. Kpomaj čakam, da mi pove, kako so se imeli, pa če so kaj dosti smučali in da gremo potem kaj smučat, da pokaže nova znanja.

Tinkatonka, žal nas v Bohinj tisti vikend ne bo. Bo Lev praznoval RD, potem bomo pa v začetku februarja verjetno cel teden v Bohinju - z možem se bova malo menjalavala v Bohinju in službi/doma.

V Senožetih je res kar precej strmo smučišče. Lev tam (na tavečjem) še ni smučal. Malo smučišče pa po mojem ne dela - če se ne motim, v zadnji dveh tednih ni zapadlo nič novega snega, torej ni zasneženo. Ne vem, kam bi lahko šli drugam z Anejem smučat kot na Vogel in na Pokljuko.
Jaz si Leva ne predstavljam v Senožetih na sidrih in strmem smučiščuuser posted image

Z Zarjo smo bili na Voglu, ko je imela tam 10-11 mesecev. Itak nikoli ni spala 2x na dan. Šli smo takoj po spanju, pa se je dalo kar raztegnit. Pa ker nismo daleč, pogosto izvedemo (še sedaj), da zjutraj na gondolo odpeljem Leva in moža, potem greva pa z Zarjo kasneje gor. Zadnjič sem videla eno familijo, ki so šli gor z vozičkom (je bilo nekaj nejevolje, ker je bila gužva za gondolo, voziček pa je zasedel mesto vsaj 5im ljudem - samo v takem terminu, pa da ni med vikendom, ne bi smel bit problem).Z vozičkom so potem vozakali po snegu in okoli trakca in vrtiljaka, pa še dete je lahko šlo v obroč od vrtiljaka. Po mojem ni slaba ideja.

Za logopeda -nisem še nič našla. Nimam ravno urejenih papirjev in verjetno sem vrgla stran... Upam, da so ti opisi vaj kaj pomagali.

Za srečanje sem ZA, da se dobimo v tednu od 13. do 17. Imate morda kakšne omejitve z zasedenimi večeri? Dajte se prosim obvestit med seboj...

No, toliko zaenkrat.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
   RE: Februarčki in februarčice 2006-II del
19.1.2012 14:37:43   
sazi
Sem ravno dobila SMS od vzgjiteljice, da je Lev super. Fajn sporočilceuser posted image

Tinkatonka, sem se spomnila, da ti za drsanje nisem nič napisala- no, pa saj glede na to, da še nikoli nismo drsali niti ne vem veliko. Kako je s tem v Boh. Bistrici ne vem, v Ribčevem lazu pa je drsališče pod skalco. Samo nič ne vem, kako je s plačilom.

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
   RE: Februarčki in februarčice 2006-II del
28.8.2012 11:00:01   
sazi
No, tale tema je očitno zamrla. Poiskala pa sem jo z določenim ,zelo zelo zelo žalostnim namenom in sicer, da vam sporočim, da naše trdozimc ni večuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
   RE: Februarčki in februarčice 2006-II del
28.8.2012 18:50:31   
jer.za.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ojoj:(((( Kaj se je zgodilo? Bolezen? :((((((((((((((((((

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
   RE: Februarčki in februarčice 2006-II del
28.8.2012 20:48:52   
sazi
Ne vem. Smo imeli bolj malo stikov. Smo se videli 1x, 2x na leto. Vedno vesela, nasmejana, pozitivna. Večna optimistka.
Nikoli ne kupim časopisa, pred nekaj dnevi pa kot po čudežu kupim časopis. Nimam navade niti pogledat osmrtnic, pa sem šla prav gledat - ne vem zakaj... Sem pomislila, samo ne daj, da koga poznam, pa je bila žal kar tam.
Vprašat nimam nikogar. Poslala sem sožalno karto... in ne morem nehati misliti na mala sončka...

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 97 98 [99]
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 97 98 [99]
Pojdi na:





Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
BLOG: Ljubki kaos velike družine
Preden sem postala mama, sem v mislih vedno imela dva otroka, hišo in psa. No, plani so šli "po svoje".




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?