Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

bodi vesela, da imaš tako ješčega otroka. moj je isti. vse bi pojedu, še živega vola
kaj mu naj odrekam hrano, ker mi je nekdo svetoval, kolko bi naj otrok njegove starosti pojedel? na kraj pameti mi ne pade. logično, da mu ne vsiljujem. dam mu zajesti, če hoče. količino hrane pri kosilu, zajtrku, večerji in malicah mu jaz določam, če pa je vmes še lačen, mu pa skoraj vedno ponudim sadje, včasih kakšen keks ali malo kruha. seveda bi si vse dal naenkrat v usta, pa mu ne pustim. lepo košček po košček. pa zagotovo ni debel. sploh pa zdaj, ko se na veliko giblje in plazi, tako vse pokuri. tako majhni otroci rabijo kalorično, vendar zdravo hrano.
. Ima cca. 9 kg, tudi odrekam mu hrane ne, samo ko zmanjka jogurta, skute ali Frutka pa se sprašujem, ali je res še lakota vzrok za jok. Res pa je tudi, da še ni nikoli pokazal, da je sit...
.Mi imamo pas ravno nasproten problem in sicer komaj kaj spravimo v njo.Lahko rečem le, da bodi vesela, da otrok rad je, glede na to, da so pa zdaj v aktivni dobi pa tako vse pokuri.