Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako računajo koliko te bodo opilili pri ... 9.7.2008 18:36:59
|
|
|
|
Dream
|
Nekaj je tule, poglej, če ti bo kaj koristilo: link
< Sporočilo je popravil shorty -- 9.7.2008 18:59:47 >
|
|
|
|
RE: Kako računajo koliko te bodo opilili pri ... 9.7.2008 21:36:57
|
|
|
|
sazi
|
nisem šla brat linka od Dream, ampak računajo tako, da za vse, ki niso bili v prejšnjem letu celo leto zaposleni, vzamejo podatke zadnjih treh mesecev - včasih res hudo nepravično, ampak tako piše (ne vem pa več, kje - je imela prijateljica podoben primer)
|
|
|
|
RE: Kako računajo koliko te bodo opilili pri ... 10.7.2008 7:50:45
|
|
|
|
SANDY
|
sej normalno..izračunajo tako, da te bolj olupijo. Hvala
|
|
|
|
RE: Kako računajo koliko te bodo opilili pri ... 10.7.2008 7:54:22
|
|
|
|
ajdaN
|
IZVIRNO SPOROČILO: SANDY sej normalno..izračunajo tako, da te bolj olupijo. Hvala NI nujno! MI smo bili na boljšem, ker so upoštevali samo moje zadnje tri porodniške .
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiPrihaja nova serija logopedskih LahkonočnicEvropski dan logopedije je namenjen ozaveščanju o jeziku, govoru, komunikaciji, motnjah požiranja in vlogi logopedov. Sl...
5 tipov mam – katera si ti?Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Zadnje s foruma
Crkljanje dojenčkov.
пеперутка16
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?