Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

). V glavnem, sparkirala sta ga tako, da sta po celi levi strani spraskala avto, ki je bil parkiran na sredini. Našega se jima je uspelo izognit. In potem, kot da nič ni, pride mulc k sosedom, ki so ga že čakali zunaj. Aja, baje so se zmenili, da bo fotr priznal krivdo in dal kuponček.
 ). V glavnem, sparkirala sta ga tako, da sta po celi levi strani spraskala avto, ki je bil parkiran na sredini. Našega se jima je uspelo izognit. In potem, kot da nič ni, pride mulc k sosedom, ki so ga že čakali zunaj. Aja, baje so se zmenili, da bo fotr priznal krivdo in dal kuponček.  

.
 .  . In najlepše od vsega vdrtino na levem boku na robi med haubo in blatnikom. Popizdim ko pride do mene en starejši gospod in sosednjega bloka in se mi smeji in mi začne razlagati da se je ponoči par iz njihovega bloka privoščil malo seksi zabave NA MOJEM avtu in mi pove da je vse skupaj celo slikal iz svojega balkona, baje sta bila tako zakurjena da ju še bliskavica ni zmotila.
 . In najlepše od vsega vdrtino na levem boku na robi med haubo in blatnikom. Popizdim ko pride do mene en starejši gospod in sosednjega bloka in se mi smeji in mi začne razlagati da se je ponoči par iz njihovega bloka privoščil malo seksi zabave NA MOJEM avtu in mi pove da je vse skupaj celo slikal iz svojega balkona, baje sta bila tako zakurjena da ju še bliskavica ni zmotila.