|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: težave z zanositvijo malo drugače 23.8.2008 7:31:00
|
|
|
|
tastara
|
Svetujem ti, da oba stopita do zdravnika. Ti osebnega ginekologa, partner pa do osebnega slošnega zdravnika in zahtevata naostnic za zdravljenje neplodbosti. Potem pa pokličita v Zdravstveni zavod Dravlje, torej dr. Reša. http://www.neplodnost.com/ To je namreč en od treh secntrov v SLO, ki se ukvarja z zdravljenjem neplodnosti. Vse postopke do umetne oploditve izvajajo v ambulanti v Dravljah, same postopek oploditve (IVI, ICSI) pa v postonjski porodnišnici. dr. Reš ima tudi daleč največ izkušenj s primeri oz. težavo, kot jo imasta vidva. Srečno.
|
|
|
|
|
RE: težave z zanositvijo malo drugače 23.8.2008 10:06:58
|
|
|
|
kookica
|
no mogoče sem pozabila napisat,da že hodiva v zdr.dravlje mene zanima postopek zdravljenja....kako dolgo traja vse skupaj,...itd
|
|
|
|
|
RE: težave z zanositvijo malo drugače 23.8.2008 10:08:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kookica no mogoče sem pozabila napisat,da že hodiva v zdr.dravlje mene zanima postopek zdravljenja....kako dolgo traja vse skupaj,...itd
|
|
|
|
|
RE: težave z zanositvijo malo drugače 23.8.2008 10:09:31
|
|
|
|
kookica
|
torej imaš tudi ti isto težavo kot js?
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiMotnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Seks.
пеперутка16
Po seksu z možem, vi?