|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: drugi otroci tepeni
15.10.2008 14:15:55   
PinkaPolonka
Pred nekaj dnevi pridem po sončka v vrtec in zgodi se naslednje:
"Mali pristopi k sošolcu in mu zašepeta nekaj na uho. Sošolec ga udari. Mali ga odrine, sošolec ga udari. Istočasno odidemo skozi vrata, se približamo stopnicam in ga sošolec zopet odrine, da se mali komaj ulovi, da ne pade čez 14 betonskih stopnic."

Vendar me ni zmotilo dejstvo, da je bil sošolec pretirano agresiven, sem pristaš, da se morajo otroci dogovoriti med seboj sami, v večini primerov se ne vmešavam. Zmotilo me je dejstvo, da ko sem sama od mojega mulčka zahtevala, da takoj preneha, ker je tako vedenje za mamico nesprejemljivo, je bila mamica od sošolca preprosto tiho. In tudi po tem, ko ga je porinil pri stopnicah, ga je povsem neprepričljivo, v smislu "ojoj, prosim, ne delaj tega" okregala. Tako, da sem sama ostro razložila zakaj se to ne sme narediti in kakšne so lahko posledice. Mamica sošolca, pa je zaključila z besedami: "jaj, vidiš pa sem ti rekla, da te bo enkrat nekdo tako okregal"

V glavnem, hočem povedati, da je naloga staršev, da od otrok zahtevajo določeno obnašanje in ne prosijo, ker jih otroci niti pri 3-4 letih ne vzamejo resno, kaj šele bo pri 15-ih.

Kar pa se tepeža tiče, sem 100% nasprotnik, ker s tem starš pokaže svojo nemoč in neobogljenost ter, ker s tem uči otroka, da pa ko ne veš več kaj bi naredil, udari.


 

(odgovor članu picola1)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: drugi otroci tepeni
15.10.2008 14:56:16   
viv_
U, zadnjič je na igrišču en mulo, tam 3-4 leta maltretiral mojo Zarjo. In jaz grem do njega, mu strogo povem, da naj neha in ga vprašam, kje ima mami. Pa tamali odgovori:"Nisem z mami, sem z Dadotom!" in mi pokaže Dadota.

No, ko sem videla Dadota, sem samo vzela Zarjo v naročje in šla. Ker verjamem, da če bi šla težit Dadotu, bi jih še jaz kasirala.



_____________________________

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu PinkaPolonka)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: drugi otroci tepeni
15.10.2008 15:04:27   
Jutra
IZVIRNO SPOROČILO: Martina27
In pol eni starši kar skačejo ker ga je udaril, ja pa verjetno ga ne učiš tega dojma, pač tak je, vsak starš si želi pridnega otroka, pa hvalabogu da ni tako, ja kam bi pa prišli.


"pač tak je" user posted image
Danes je preveč permisivne vzgoje, potem pa so otroci takšni, kot souser posted image

_____________________________

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)

(odgovor članu Martina27)
Neposredna povezava do sporočila: 28
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





BLOG: Daj babici en`ga poljubčka ...
S takšnim navodilom ju pravzaprav čisto "povozim" in navajam na toleranco za zlorabo. Da bo tisti na drugi strani zado...
Zakaj je otrok najbolj poreden doma?
Ker smo doma najbolj sproščeni in se počutimo najbolj varne, si tudi najbolj upamo biti to, kar globoko v sebi smo, kdaj...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?