Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: koliko dobite plačane potne stroške za teren 18.9.2008 12:36:17
|
|
|
|
fragola
|
s 01.08, mi dobivamo 0,37
|
|
|
RE: koliko dobite plačane potne stroške za teren 18.9.2008 12:37:54
|
|
|
|
Moyca_
|
IZVIRNO SPOROČILO: fragola s 01.08, mi dobivamo 0,37 pa ste vsak dan na terenu?
|
|
|
RE: koliko dobite plačane potne stroške za teren 18.9.2008 12:40:11
|
|
|
|
naja17
|
Pri nas je ostalo isto, kljub zvišanju. Se pa ne vozi nihče v firmi non stop, poskušamo za te namene uporabljati službeni avto.
|
|
|
|
|
RE: koliko dobite plačane potne stroške za teren 18.9.2008 12:46:14
|
|
|
|
fragola
|
IZVIRNO SPOROČILO: Moyca RR IZVIRNO SPOROČILO: fragola s 01.08, mi dobivamo 0,37 pa ste vsak dan na terenu? jaz ne! kdo drug pa ja in se mu plača 0,37!!!
|
|
|
RE: koliko dobite plačane potne stroške za teren 18.9.2008 12:46:21
|
|
|
|
muška
|
ker je ravno tema o vožnji; Zanima me, če je potrebno potne naloge za isto relacijo (5 dni v tednu, gre za poseben linijski prevoz), pisati za vsak dan, ali je dovolj eden za cel mesec ?
|
|
|
|
|
RE: koliko dobite plačane potne stroške za teren 18.9.2008 13:12:27
|
|
|
|
Anonimen
|
0,37 Večina je vsak dan na terenu, tud po 400km dnevno delajo, jaz sem samo občasno. Potnii nalog imamo za cel mesec.
|
|
|
|
|
RE: koliko dobite plačane potne stroške za teren 18.9.2008 13:16:10
|
|
|
|
muki1
|
A 0,37 je že? Jaz sem izplačala za avgust še 0,29
|
|
|
RE: koliko dobite plačane potne stroške za teren 18.9.2008 13:16:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: muki1 A 0,37 je že? Jaz sem izplačala za avgust še 0,29 S 1.9. je tolk
|
|
|
|
|
RE: koliko dobite plačane potne stroške za teren 18.9.2008 13:17:11
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: muki1 A 0,37 je že? Jaz sem izplačala za avgust še 0,29 Nategnjena.
|
|
|
RE: koliko dobite plačane potne stroške za teren 18.9.2008 13:27:57
|
|
|
|
muki1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: muki1 A 0,37 je že? Jaz sem izplačala za avgust še 0,29 Nategnjena. Pa kaj ti mene zalezuješ po forumih. Pridi sem če upaš, da se na tri oči pomenive
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecuKako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Zakaj bi moral biti otrok v postelji ob de...Če malček ostane pozno pokonci, je vse zmedeno. Ni vseeno, ali gre otrok spat okoli devete ure ali ko mu paše.
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Cista.
пеперутка16
Ste imeli med nosečnostjo veliko/e cisto/e na jajčniku in kaj se je z njo/njimi zgodilo?